Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A mostani helyzetedből maximum...

A mostani helyzetedből maximum mennyi pénzt tudnál autóvásárlásra költeni?

Figyelt kérdés
Használtautó
ma 12:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nagyon maximum 2 milliót
ma 15:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Le leszek pontozva...

Olyan 16 millió körül van a bankszámlámon olyan összeg, amit nem szánok különösebben másra. Már gondolkoztam rajta, hogy vegyek egy újabb, komolyabb autót belőle. De egyelőre teljesen megfelel ami most van. Legalábbis most úgy látom, hogy egy éven belül nem cserélem le. Utána majd meglátjuk... Megnyugtató így is a tudat, hogy bármi történik a mostanival: ellopják, totálkárosra törik, nem vagyok gondban, mert másnap tudnék másikat venni. (Igen, tudom, hogy szerencsés helyzetben vagyok és nem ez a magyar átlag. Erről nem én tehetek. A kérdésre válaszoltam, nem dicsekedni akarok, ezt kérdezték. De ha valaki ettől jobban érzi magát, jelölje nyugodtan nem hasznosnak a válaszomat.)

ma 17:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Mivel most ház felújítás a fő project nálam így autóra egy Ft-ot sem akarok. Persze ami van autóm annak fenntartására, esetleg szervizelésére külön tettem félre, hogy arra mindenképp legyen. Meg van a családban egy olyan autó amit annyira nem használ senki így legrosszabb esetben is ott van az. Szóval autót vásárolni egy darabig nem is szeretnék, nem is nagyon tudnék. Persze ha annyira nagyon kellene akkor max 1 millió Ft-ot tisztán az autóra, és még 300 ezret egyéb költségekre ha nagyon nagyon muszáj lenne.

Persze ha a ház felújítás nem lenne aktuális akkor is maximum 2 millióért vennék autót. Nagyon komoly modern autót sem akarok, de nagyon öreget sem.

ma 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!