Melyik autót válasszam, ha maximum 2 milliót akarok szánni rá?
Figyelt kérdés
Családi autónak lenne, leginkább sedanra vagy kombira gondoltam.2022. jún. 1. 18:22
A kérdező szavazást indított:
Opel Insignia
Mazda 6
Ford Mondeo
Skoda Superb
Honda Accord
Citroen C5
Toyota Avensis
Volkswagen Passat
Renault Laguna
Volvo S40
23 szavazat
1/5 anonim válasza:
Elég kevés az összeg, valószínűleg a fenttartás és az esetleges 500 000 Ft+ javítás gondot okozna. Egy 2016 korüli klímás újszerű kevés kilométeres Dacia Sandero kijön belőle.
2/5 Japán Gulyás válasza:
Ezeket a D szegmens szörnyűségeket felejtsd el, cégautónak gyártották őket, nem családi használatra. Az S40 ami lefelé lóg ki, de az meg Volvo, nem vagy vele bentebb anyagilag. Nézz inkább egy B- vagy C-egyterűt, mint pl. a Ford B-Max, C-Max, Peugeot 3008, Renault Scénic, Nissan Note, Opel Meriva vagy ha találsz Skoda Yeti, Dacia Dokker, KIA Venga.
3/5 anonim válasza:
1. Vagyok, rákerestem féléve még kijött de már gyengült annyit a forint/nőtt az autó hiány hogy nem jön ki csak 16 náp régebbi
5/5 anonim válasza:
#1 és a Dacia Sandero hol családi autó? :D Még ha Logan kombit mondtál volna oké, de én abba sem ültetném bele a családot. Egy Avensis nagyon jó választás, mérföldekkel tágasabb, minőségibb, biztonságosabb mint egy Dacia, hiába hogy ennyiből csak idősebb jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!