Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen robogót válasszak...

Milyen robogót válasszak maximum 160e Ft?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék amivel nem kell foglalkozni !!!
2017. jan. 26. 13:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Hol, és mire használnád?

Nagyrészt azért ettől függ.

Tehát nagyvárosban? Vagy faluk közt? Minden napos használatra? Vagy csak alkalmanként hobbinak? Vagy esetleg dolgoznál vele?

Stbstb..

Megbízhatóság szempontjából olyat érdemes vásárolni ami vagy honda, vagy minarelli, vagy piaggio blokkos.

Ezek általában megbízhatóak, és könnyen szerelhetőek.

2017. jan. 26. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:
A Vesta nagyon jó de én a japán hachitakit ajánlom 140e 50 ccm
2017. jan. 26. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ennyiért csak valami lepattant szart kapsz ami nem kínai.Gondolom ezzel magad is tisztában vagy tehát egyelőre a spórolással kéne foglalkozni.
2017. jan. 26. 15:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Fekvő vizes minarelli! Nagyon strapa és olcsó hozzá minden!
2017. jan. 26. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Kymco super 8 50 2T vagy barmelyik kymco mert nagyon megbizható gépek és honda blokkosak
2017. jan. 26. 22:14
 6/6 Eilden Somnus válasza:
szia. Keress egy szakszervizt vagy aktiv szerelőt s kérd ki a véleményüket. Annak alapján nézz körül a neten. Nekem a régi japán robogókat ajánlották mert "örök darabok" hosszú távra is. Olcsó és közel 100.000 ft-éert már van jó állapotú, felújított vagy gyári nem szétkókányolt nevesincs vagy jól tettsző példányok. (kistestűbe pl. Yamaha jog Champ cx, nagytestűbe az Aerox vagy Neos, Honda dio, tact, vagy nagytestűbe az AF20 lead, Suzukiba a lets, sephia vagy az AY50 Katana. Tehát jó állapotú, megkímélt eredeti japán robogót vegyél. Megveszed, átnézeted költesz rá kb 20-40 ezret s 160.000 ft-ért kész az elnyűhetetlen géped. Én 110 kg-os vagyok és egy gyári 1992-es Honda Dio AF'(-assal járok most télen is. Szarul nézek ki rajta de pöcc-röff. Tudom hogy min ülök... és fekete.
2017. jan. 30. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!