Szeretem a Xiaomikat, jelenleg egy Mi 8-asom van, és szeretnék váltani. A maximum budget 100. 000 Forint. Melyiket válasszam?
Akkor a választási lehetőségek a következők:
- Xiaomi Mi Note 10, ez a legújabb telefon, 145 ezerért tudod legolcsóbban beszerezni 6+128GB verzióban, nagy kijelző (de van notch), nagyon jó kamera. Nagyon nagy hátrány: Snapdragon 730G és nem éri meg ennyit adni egy középkategóriás hardverért
- Xiaomi Mi9, 120 ezerért tudod beszerezni a legolcsóbban (6+64GB), amoled panel (szintén notch), vezetéknélküli töltés, infra, Snapdragon 855 azaz a tavalyi csúcshardver, kamera szintén nagyon jó
- Xiaomi Mi9T Pro, 120 ezerért tudod a legolcsóbban beszerezni (6+64GB), a kamera egy hajszállal gyengébb a Mi9-nél, nincs vezetéknélküli töltés és infra, helyette van Super Amoled teljeskijelzős panel, és motorikusan "előugró" kamera és persze Jack csatlakozó ami a Mi9-ről lemaradt, minden másban ugyan az mint a MI9.
Nekem Mi9T Pro-m van és nem bántam meg hogy ezt választottam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!