Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szeretem a Xiaomikat, jelenleg...

Szeretem a Xiaomikat, jelenleg egy Mi 8-asom van, és szeretnék váltani. A maximum budget 100. 000 Forint. Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Két évente cserélem a telefonomat. Nem szeretném, hogy két év múlva lassuljon, igyanakkor fontos a fotózás, a nagy akksi és az amoled kijelző. Gondolkoztam a Mi9-en, és a Mi Mkte 10-en, a Mi 10 Lite Zoomon és a Mi 10 Youth Editionön, illetve a Mi9T Pro-n. Szerintetek melyik a legideálisabb? A Mi Note 10 tűnik annak, de mennyire időtálló a 6GB RAM (tudom a többiben is ez van) és a Snapdragon 730G? Vagy a 855?
2020. máj. 5. 13:53
 1/5 szántóvető ***** válasza:
a mi8-at vetted 140e körül.most 100 ezret szánnál rá.én azt mondom hogy várj még egy évet és spórolj.sd 845-ről ne válts 735-re.a 855-öt hagyd ki és majd nézz valami erősebbet később.
2020. máj. 5. 13:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Elírtam, 160.000 Forintot szánnék rá.
2020. máj. 5. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a választási lehetőségek a következők:

- Xiaomi Mi Note 10, ez a legújabb telefon, 145 ezerért tudod legolcsóbban beszerezni 6+128GB verzióban, nagy kijelző (de van notch), nagyon jó kamera. Nagyon nagy hátrány: Snapdragon 730G és nem éri meg ennyit adni egy középkategóriás hardverért

- Xiaomi Mi9, 120 ezerért tudod beszerezni a legolcsóbban (6+64GB), amoled panel (szintén notch), vezetéknélküli töltés, infra, Snapdragon 855 azaz a tavalyi csúcshardver, kamera szintén nagyon jó

- Xiaomi Mi9T Pro, 120 ezerért tudod a legolcsóbban beszerezni (6+64GB), a kamera egy hajszállal gyengébb a Mi9-nél, nincs vezetéknélküli töltés és infra, helyette van Super Amoled teljeskijelzős panel, és motorikusan "előugró" kamera és persze Jack csatlakozó ami a Mi9-ről lemaradt, minden másban ugyan az mint a MI9.

Nekem Mi9T Pro-m van és nem bántam meg hogy ezt választottam :D

2020. máj. 5. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsánatot kérek, azt írtam a Note 10-hez hogy az a legújabb telefon amiben tévedtem legalább is rosszul fogalmaztam, a Xiaomi Mi10 a legújabb Xiaomi de az sajnos már a 300ezres kategória.
2020. máj. 5. 20:57
 5/5 szántóvető ***** válasza:
ha még nem vettél újat akkor ott a pocophone 2 ami most jelent meg.nem a legjobb kamerával rendelkezik,de nem is 300 ezres teló.egyébként csúcs chip,és asszem amoled kijelző is van benne.
2020. máj. 13. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!