Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudhatom meg, hogy az...

Hogyan tudhatom meg, hogy az eladó tényleg kicseréltette az autó vezérműszíját?

Figyelt kérdés
Eladó egy 308-as Peugeot, aminek állítólag most cserélték a szíját, viszont papír nincs róla.
ma 06:14
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Megkell nézni , az meglátszik a szíjon hogy szinte új vagy már nagyon használt.
ma 06:46
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Cserélned kell és akkor tudni fogod mikor volt cserélve.
ma 07:03
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Ha nagyon új, akkor az még látszik rajta. De csak ha tényleg új, mert rövid időn belül megkopik annyira, hogy olyankor már a jóisten sem mondja meg, hogy 10 ezer van a szíjban, vagy 80 ezer.
ma 07:21
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
#3 Ja rosszul olvastam, még nem a tiéd, csak eladó. Ebben az esetben sehogy, mert nyilván nem kezdheted el szétszedni az eladó autót.
ma 07:22
 5/8 A kérdező kommentje:
#2 Ezt én is tudom, de nem ezt kérdeztem.
ma 07:34
 6/8 krwkco ***** válasza:

"Hogyan tudhatom meg, hogy az eladó tényleg kicseréltette az autó vezérműszíját?"

Kell hogy legyen rajta gyártási idő kódolva. És az biztos, hogy azután cserélték. Viszont, ha közepesen régen (max 5-6 év) gyártották, akkor nem tudhatod, hogy azt a polcon töltötte vagy az autóban.

ma 07:59
 7/8 anonim ***** válasza:
49%
Ilyenkor nem csak a vezérmű, hanem a hosszbordásszijat is szokás cserélni feszítőstől , azon meg azért látszik ha mostanában volt cserélve, az én autómban is a nyáron volt vezérlés cserélve, és szinte virít az új szíjfeszítő a motortérben. Persze ez nem garancia a vezérléscserére, de más gyártónál is azért látszódhat, és ha ez szarul néz ki, akkor ott nem cseréltek vezérlést.
ma 08:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Eladás előtt mégis mi a fenéért cserélné le a vezérlést? Ez csak a szokásos kamu, frissen szervizelve, nem dohányzó idős nénitől eladó, stb...
ma 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!