Léteznek olyan eladó használt autók 20+ év körül amelyek teljesen rozsda mentesek?
Figyelt kérdés
jan. 26. 06:59
3/17 anonim válasza:
Akár 30 éves autók is vannak rozsda nélkül, mivel karbantartották őket.
4/17 anonim válasza:
Simán, de azért nem ez a jellemző állapot.
5/17 A kérdező kommentje:
Ami rozsda mentesnek van hirdetve rendszeresen kiderül élőben hogy mégse az.
Van aki eleve tudja és azzal jön csak felületi olcsón és könnyen javítható de érdekes ők maguk nem teszik. Annyit tudok ha már látszik egy picit is ott jóval több van alatta és nem éri meg venni mert valójában totálkár éveken belül
jan. 26. 08:27
6/17 anonim válasza:
Léteznek csak azokat nem adják el mert aki egy idős autóba rengeteg pénzt belevert az nem fogja eladni egyhamar.Ritkán lehet találni ilyet de meg fogják kérni az árát.
7/17 A kérdező kommentje:
Kínálat tetején lesz érdemes akkor keresnem
jan. 26. 08:40
8/17 anonim válasza:
Én rozsdamentes autót ennyi idősen még nem láttam, ha csak nem valami restaurált OT rendszámos ritkaságról volt szó.
Általában a francia autók nem szoktak rozsdásodni 10+ évesen sem. Hogy 20+ évesen milyenek, azt nem tudom. Családban van 98-as évjáratú Renault Megane, ami garázsban áll, teljesen rozsdamentes. Alánézve is csak a hátsó hídon van egy kis felületi korrózió, de ennyi.
9/17 A kérdező kommentje:
Ez az én is csak hirdetésben láttam de élőben a helyszínen még sosem
jan. 26. 11:30
10/17 A kérdező kommentje:
Mert megnézve mindig rozsdásak
jan. 26. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!