Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor lehetett utoljára kapni...

Mikor lehetett utoljára kapni használt Golf 5 2.0 SDI-t? (3 éve kerestem sosincs eladó a használt autón)

Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán hol érdemes keresni ha ott nincs?

ma 09:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Külföldről is lehet behozatni egy nepperrel. De ha ennyire fontos az sdi, akkor nézz más típusok között is.
ma 11:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Csak a nagypapás duplaszemes mercis stílusu VW pólóban láttam SDI-t Magyarországon (iszonyatosan ronda)

Azalatt már még csak roncsok vannak 800 körül és alatta (pl van egy 20+ tulajos Seat Ibiza sport minden évben passzolgatva ide oda)

Még külföldön is kerestem golf V SDI Be (mobile de)

De hirdetés alapján nem voltak jók törött illetve rozsdás

ma 11:28
 3/5 anonim ***** válasza:
4-es golfban, 1-es octaviaban is volt sdi. Autót nyilván úgy jó választani ha az adott típust megtudjuk a kínálat tetejéről vásárolni. Amit persze nagyon alaposan át kell vizsgáltatni.
ma 11:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen szoktam figyelni ezekről is tudok várnék egy nem rozsdás darabra.

De lehet körülnézés jobban Németországban a legjobb ott legalább neha néha felbukkan

ma 12:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Ibiza 1.9 SDI
ma 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!