Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót lehetne venni?

Milyen autót lehetne venni?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy bizonyos kereteken belül milyen autót lenne a legoptimálisabb megvásárlni. Szempont a megbízhatóság, a kora, allapota, es h mennyire komfortos, elegáns.

Használtautók is játszanak, 10-15-20-30-50 millió forintos kategóriák vannak, ha valaki raer segithetne valasztani.(elsosorban benzines autora gondolok, de a tobbi is erdekel)

tegnap 14:43
 1/10 anonim ***** válasza:
50 millióért, már egy szép állapotú GTR-t is tudsz venni... Kérdés, hogy pontosan mi a cél és hogy pontosan mennyi a keret. Amíg nincs elképzelés, addig több száz típus játszik...
tegnap 15:27
 2/10 A kérdező kommentje:

Igazabol nem tul draga aron valami minosegi sportos es csaladias is egyben.

Igazabol ilyen lenne az en szememben a bmw m3 touring, de azert ez picit draga...

Szoval kb a 15 millio forintos kategoriaban egy sportos csaladias... szoval egy jo auto.

Azert a fenntartasi koltsegek sem utolso szempont, de nyilvan egy bmw-nel azert szamolni kell ezekkel.

tegnap 15:53
 3/10 A kérdező kommentje:
Egyebkent egy r34 skyline lenne a legjobb, csakhat az sehogy sem optimalis...
tegnap 15:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Egy R34 valóban jó lenne a félvesémet adnám érte...

Ami eszembe jutott(bár nem tudom, hogy mekkora autót akarsz), pl corolla 1.8 ts. 1.8-as benzines szívó motor 190lovas. Ha meg nagyobb erősebb kell, akkor Benzines octavia RS. Az meg rajtad, hogy melyik generáció vagy mennyit nem sajnálsz rá.

tegnap 15:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha ez segítség: én is most nézelődők, az idősödő autóm lassan csereérett lesz. Nem SOS, de legkésőbb egy-két éven belül váltanék. Nyilván van ebben szubjektivitás, kinek mi tetszik. Én most Mercedes CLA-kat nézek 15-16 milliós árkategóriában. Saját preferenciáim alapján számomra ez tűnik legoptimálisabbnak.
tegnap 16:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Aha sportos meg családias, meg olcsó, és... na jó, te azt sem tudod mit akarsz. :D
tegnap 17:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam a 10-50 m-nál vérzett el az ertelmes válasz.

Ha saját alomautóról van szó, kerdezz rá arra, ha mások álomautóira vagy kiváncsi, akkor meg arra.

Sajnos az én 190 evo II-esem nem fér bele ebbe a keretbe.

tegnap 18:26
 8/10 anonim ***** válasza:

Ugyan ez, csak nekem a P1 nem fér bele a keretbe.

Amúgy valami prémium német szedán vagy kombi erősebb motorral. Használtan az már van nagyon jó 20-30 körül. BMW 540i, Audi S6, Merci E400 ilyesmi. Giulia esetleg, de kevés a hely. Más sportos családi autó, aminek jó is a futóműve nem nagyon van jó áron! Az M3 nagyon sok utcára. Az 540i kényelmesebb és bőven elég.

Japánautós vagyok amúgy, de nem fogok CVT Lexust ajánlani, mert nem sportos.

tegnap 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Mazda 6, Skoda Superb.
tegnap 19:47
 10/10 A kérdező kommentje:

#7 ezt azert irtam, mert minden arkategorian belul erdekelnek az autok

#6 nem mondtam h olcso legyen, nem ertem mi a baj ezzel

tegnap 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!