Tényleg 1.5millió forint feletti autót csak utalással lehet megvenni?
Figyelt kérdés
kp-ba nem fizethetek pl 8milliós autót?tegnap 17:33
1/14 anonim válasza:
Van, aki lakást vesz kp.
Adásvételi, és a megfelelő helyen bejelenteni.
2/14 anonim válasza:
Nincs ilyen szabály, bármekkora összegért vehetsz autót készpénzzel.
Viszont valamekkora összeg felett nyilatkoztatni kell a vevőt, így sok kereskedés nem engedi a nagy összegű kp-s vásárlást.
3/14 A kérdező kommentje:
Igen kereskedéstől akarok vásárolni,és ma mondta,hogy csak utalással tudok vásárolni, hát nekem nincs bankszámlám, csak KP-m van, azt mondta csak utalással tudja megkötni az adásvételit, szomorú
tegnap 17:41
4/14 anonim válasza:
Hát nem ártana belépni a XXI. századba és bankszámlát nyitni a párnacihába varrás helyett.
5/14 A kérdező kommentje:
pf, ja, hogy lelopják az ember pénzét, és azért fizessen, hogy használja a saját pénzét, szégyen, hogy ilyen létezik
tegnap 17:53
6/14 kutyafule4 válasza:
Persze, van nyolc misid kápéban, amit nyilván teljesen törvényes módon szereztél és nincs bankszámlád, plusz a gyakorin picsogsz róla. Házi feladat kész?
7/14 A kérdező kommentje:
Jaja :) kamionos vagyok, napidíjjal, alapbéremet is kp-ban kapom, nekem 29évesen még nem volt soha bankszámlám, nem is érdekel.
tegnap 18:02
8/14 anonim válasza:
#5: Akkor vardd be a párnába, vagy még inkább tartsd a kesztyűtartóban, ott aztán biztonságban van xd
9/14 anonim válasza:
Ha ennyire hülye vagy, és nem nyitsz bankszámlát, akkor ne csodálkozz, ha rövidesen semmit nem tudsz venni, nem csak autót nem kapsz
10/14 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt sehol ebből probléma, na mindegy
tegnap 18:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!