Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak szerintem irtó gáz szokás?

Csak szerintem irtó gáz szokás?

Figyelt kérdés

Mindig szánalommal nézek az olyan autóvezetőkre, akik parkolás, vagy lassú manőverezés során nyitott tenyérrel tekerik a kormányt, mintha közben integetnének.

Szerintem nevetséges, és valóban jó sofőröket még nem láttam így vezetni, csak a menő, friss jogsis pojácákat.

ma 12:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem kell feltétlenül két kézzel. Láttam már fiatal pilótát is Porsche 911-et vezetni, aki normálisan tekerte a kormányt, nem tenyérrel idétlenkedett... Márpedig a Porsche 911-nek szerintem jobb a szervoja, mint egy Golf 5-nek.

ma 13:28
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Irigyellek a problémáid miatt. :D
ma 13:33
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván diplomáciai szempontból sem előnyös így kormányozni. De ahelyett, hogy itt panaszkodsz, mi lenne, ha megvernéd az ilyen "sofőröket", hogy jobb hely legyen ez a világ és hogy megváltozzanak az emberek kormányzási szokásai.
ma 14:32
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

Lehetsz vagy 16... xD

Soha nem tudnád körbe tapogatva olyan gyorsan tekerni a kormányt parkoláskor, mint tenyérrel pörgetve!

Mostantól miden alkalommal látványosan kifeszítem majd a tenyerem parkolásnál ha pörgetem hátha arra jársz és megüt a guta! xDDD

ma 15:48
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem is kell gyorsan pörgetni, a parkolást általában nem időre kell teljesíteni. De nyugodtan lehet ügyeskedni a Lidl parkolóban, közúton meg minden törés előtt 90-re lassítunk.:D

Remélem foglak is látni, legalább lesz kin derülnöm egy jót, hogy: jéé, mekkora professzionistához van újfent szerencsém.

ma 15:57
 16/16 anonim ***** válasza:

" Csak ez engem kifejezetten irritál, ha látom"

Ez csak egyes-egyedül a te problémád.

Iskolapéldája vagy annak, mint amikor valaki vezetés közbem azon méltatlankodik, hogy "a sok hülye az autópályán mind szembe jön".

Alig várom hogy találkozzunk, és megpróbálj leoktatni, hogy tekergessem parkolás közben a kormányt.

Utána hetekig lenne más elfoglaltságod a fórumos trollkodás helyett (látlelet, gipszelés, stb...)

ma 17:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!