Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért mindig szinte a Németek...

Miért mindig szinte a Németek és a Japánok autói jelentettek etanolt az autó gyártásban? Mit tudtak ők, amit mások nem?

Figyelt kérdés
Főleg úgy, hogy a háború után valahogy talpra is kellett állniuk. Sokáig versengett egymással a Toyota és Volkswagen, hogy melyikük a nagyobb gyártó. Nyilván, ma már egy kicsit másabb a piaci helyzet, de most még is arra kérek mindenkit, hogy a múltat boncolgassuk.

ma 07:26
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Direkt írtam swiftet. Árban sem egy kategória valamint a swift kisautó a passat pedig már középkategória. Csak arra asszociál, hogy minden gyártó csak munkás autót gyárt amelyiknek nincs szuper sport autója?
ma 09:34
 12/22 A kérdező kommentje:
tam*
ma 09:35
 13/22 anonim ***** válasza:

etanol

lol

Ezt felveszem a listámba!

Ez olyan, mint a "szeme széke"

Vagy aki nem keresi a kákicson a csomót.

Vagy köti a verebet a karóhoz.

ma 09:37
 14/22 A kérdező kommentje:
Kik a nagyobb gyártók?
ma 09:37
 15/22 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom, hogy mennyire volt etanol a VW, de az utóbbi éveken kívül nincs szégyenkezni valója. Nézzük meg pl a bogarat.

"A Volkswagen Bogár (németül Volkswagen Käfer, hivatalos megnevezése VW Typ 1, röviden VW Bogár) a német Volkswagen cég, illetve cégcsoport által 1938-tól 2003-ig gyártott legelső autómodellje, amelyből 2002 júniusáig 21 500 000 darabot értékesítettek."

Ja hogy hogy ezt minden gyártó tudta? Akkor én kérek elnézést....

ma 09:41
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik gyártónak sincs szégyenkezni valója. Mindegyiknek voltak jó és népszerű típusai. A VW-nek pl. az előbb említett Bogár, de ott a Golf is. Szerintem nincs olyan gyártó, akinek ne lett volna legalább 1 ikonikus típusa.
ma 09:56
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Igen , én is Árgyélus szemekkel figyelem a változásokat ....
ma 10:13
 18/22 anonim ***** válasza:

Az nem Árgyélus volt, hanem Árgus. :) A görögök 100 szemű óriása, görögösen Argosz. :)

Árgyélus királyfi teljesen más, Tündér Ilona szerelme. :)

ma 10:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Amúgy nem a Bogárt leszólva, mert imádom, akartam is egy időben, de a Corollából 1966-óta több mint 300 millió példányt adtak el.
ma 10:17
 20/22 anonim ***** válasza:
18 + Nem mondod magamtól nem is tudhattam ......
ma 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!