Mennyire lehet valós km az alábbi hirdetés?
Tehát elvileg az 1.9 TDI Ben létezne hogy csak 128 ezer van, 25 évesen?
Bár a hirdetés szövegezése alapján totál kamunak tünik, túltolta.
Ezenkívül alig van kép alig látni vmit, amit látni is nagyon kopott a váltó és belső
Fura nagyon
Azok a képek jók, de én meg se látnám az ilyen hirdetést.
110 LÓ, az igen.
Kíváncsiságból tovább néztem erre kb ugyanaz a hirdető ugyanazzal a szöveggel feldobott egy másikat
Csak idős úr helyett, hölgytulaj
Ez meg 144 ezer km...
Ezekszerint vagy csodákat talál folyamatosan az úriember vagy scam...
Igen a leírás alapján az ember már azt gondolná kitűnő állapot viszont az állapotnál mégis normál szerepel ez nincs összhangban a szöveggel.
De alapjában véve a leírás teli van red flaggel a nagybetűk csak a szófordulatok a nyugdíjas tulaj a másiknál hölgy tulaj harapós fék,minden is csoda állapot. Ez még autó lesz stb stb
Abban egyetértek, hogy igencsak gyanús a szöveg.
De ettől függetlenül, nem mindenki megy sokat az autójával. Nekem van egy 30 éves Astrám, 5 évesen vettem 50 E-rel, most van benne vagy 170 E. Mindig is volt mellette másik kocsi, megoszlott a km.
Egy idősebb nőrokonom meg mikor eladta a 20 éves autóját, amit újonnan vett, akkor volt benne úgy 18 E. (Csak a szomszéd kisváros piacára járt át a faluból.)
Egy komolyabb autót se feltétlenül azért vesznek, hogy hajtsák ész nélkül. (Bár lehet, hogy nem pont ez a kérdéses kocsi az...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!