Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire lehet valós km az...

Mennyire lehet valós km az alábbi hirdetés?

Figyelt kérdés

[link]

Tehát elvileg az 1.9 TDI Ben létezne hogy csak 128 ezer van, 25 évesen?

Bár a hirdetés szövegezése alapján totál kamunak tünik, túltolta.

Ezenkívül alig van kép alig látni vmit, amit látni is nagyon kopott a váltó és belső

Fura nagyon

ma 16:11
A kérdező szavazást indított:
Valós km
Tekert km
6 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

Azok a képek jók, de én meg se látnám az ilyen hirdetést.

110 LÓ, az igen.

ma 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
Simán lehet, néha vannak csodák, láttam már én is nyugdíjastól 90ezret futott 1.9 tdi-t. Elég szép példány. Ezeknél meg a km nem sokat számít.
ma 16:51
 3/6 A kérdező kommentje:

Kíváncsiságból tovább néztem erre kb ugyanaz a hirdető ugyanazzal a szöveggel feldobott egy másikat

Csak idős úr helyett, hölgytulaj

[link]

Ez meg 144 ezer km...

Ezekszerint vagy csodákat talál folyamatosan az úriember vagy scam...

ma 16:57
 4/6 anonim válasza:
70%
Lehet, hogy tényleg valós a km. Viszont nekem több gyanús elem is van a hirdetésben. Az első inodok az, hogy csak nagy betűvel van írva minden. Szerintem nagyon túl van tolva a hirdetés szövegezése. Illetve a megfogalmazás is túlzónak érződik. Az "idős NÉMET tulajtól" meg akartalanul is régi "Svájci orvosé volt" lehúzós szövegre emlékeztet.
ma 18:03
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen a leírás alapján az ember már azt gondolná kitűnő állapot viszont az állapotnál mégis normál szerepel ez nincs összhangban a szöveggel.

De alapjában véve a leírás teli van red flaggel a nagybetűk csak a szófordulatok a nyugdíjas tulaj a másiknál hölgy tulaj harapós fék,minden is csoda állapot. Ez még autó lesz stb stb

ma 18:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Abban egyetértek, hogy igencsak gyanús a szöveg.

De ettől függetlenül, nem mindenki megy sokat az autójával. Nekem van egy 30 éves Astrám, 5 évesen vettem 50 E-rel, most van benne vagy 170 E. Mindig is volt mellette másik kocsi, megoszlott a km.

Egy idősebb nőrokonom meg mikor eladta a 20 éves autóját, amit újonnan vett, akkor volt benne úgy 18 E. (Csak a szomszéd kisváros piacára járt át a faluból.)

Egy komolyabb autót se feltétlenül azért vesznek, hogy hajtsák ész nélkül. (Bár lehet, hogy nem pont ez a kérdéses kocsi az...)

ma 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!