Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez a hirdetés mit gondoltok...

Ez a hirdetés mit gondoltok mennyire valós?

Figyelt kérdés
[link]
2018. jan. 23. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
A kiutazás papírok egyebek hazaút is költség . Aztán lehet komoly baja amit nem akar javítani mert kint drága .
2018. jan. 23. 16:38
 2/6 A kérdező kommentje:
A további költségekkel tisztában vagyok :) de akkor nem olyan valótlan hogy egy 2005ös cabrio Valóban ennyi? Régóta kabriót szeretnek de nem szokott ilyen olcsó lenni Mininél
2018. jan. 23. 16:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az alja szarrárohadt, balesetes autó volt, húzópadot megjárta, ponyva valszeg cserés esetleg váltó kuka v motorkifeküdt.
2018. jan. 23. 19:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, de ahogy leforditottam a szöveget azt írja nagyjából hogy minden tökéletes és ha jól értem cserélt a motorja (?)
2018. jan. 23. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Le kéne fordítani a szöveget, abból kiderül mi van vele
2018. jan. 23. 23:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez vagy kamu, vagy az autó olyan, hogy tényleg eladhatatlan, azért próbálja 1500 euroért eladni.

Az itthoni kínálat alja is háromszor ennyibe kerül, ne reménykedj a csodákban. Lehet, hogy motorhibás, az 1,6-os Prince motorok (ami ebben is van) híresen problémásak, szóval még egy jó állapotú, négyszer ennyibe kerülő példánytól is félnék.

A kabrió amúgy sem olcsó műfaj, a saját érdekedben ne a kínálat alját keresd, mert csak szívni fogsz vele.

Nem tudom, mennyit szánsz autóra, de ha nem csak egy hétig szeretnél örülni neki, akkor 1,5-2 millió alatt ne is nagyon keresgélj semmit. Ha pedig tényleg jót szeretnél, aminél nem lakatolással, tetőjavítással vagy hasonlóval kell kezdeni, akkor 2,5 mFt fölött van, akár Astrát nézel, akár Minit, akár MX-5-öst.

2018. jan. 25. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!