Miért mondják hogy egy rendes autóban hosszában van a motor és hátul hajt?
Figyelt kérdés
febr. 1. 21:12
11/15 anonim válasza:
Mert vannak a nyomi npc-k betartják a sebesseghatárokat, nagy ívbe kerülik ki a biciklist, megállnak a zebrán ha jön a gyalogos.. az ilyenek csicskák. Ezek 100% első kerekes hosszmotoros gyászkoporsóval járnak.
Vagyok én aki meg e46-al 140 alatt csak ritka esetben megyek, ahol lehet driftelek, de én elit sofőr vagyok rally versenyzőket csicskítok bár en 13 éves korom óta vezetek és csak BMW-t egyszer kellett egy Opel G Astrát mert paraszt csajom volt és a faterja azt vett neki nem értettem mi abba a jó. Kész vicc.
12/15 krwkco válasza:
Nem lehet, hogy inkább belőled lesz valódi csicska, ha egyszer nem jönnek össze a dolgok?
13/15 anonim válasza:
8. Havas , csúszós úton is lehet menni normálisan.
14/15 anonim válasza:
11. Hiszen neked a víredbe van a vezetés.
Rólad készült az a rendőrségi videó is.
15/15 anonim válasza:
Az mercedes volt és olyat csak a beások vesznek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!