Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miutan meglett a jogsitok,és...

Miutan meglett a jogsitok,és legelőször kellett autoba ulnotol,mennyire féltetek az elso elindulasnal?

Figyelt kérdés
Vagyis hogy mar nem ult melletetek senki,es mennyire izgultatok?
tegnap 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Semennyire, mert tudtam, hogy apám nem engedné, hogy a felügyelete nélkül öcsém vagy anyám mellém üljön, ha nem biztos benne, hogy nem lesz baj.
tegnap 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:
En a jogsi megszerzese utan nem vezettem valami 10 evig, utana vettem meg egy baratom autojat, akit megkertem hogy jojjon mar el velem kicsit kanyarogni hogy szokjam. En kicsit izgultam. Ot kiverte a hideg veritek, mikor rankdudalt egy kamion ami dombnak felfele elozott minket, hogy azert ne sodrodjak be ala.
tegnap 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha kamion megelőz az elég nagy baj.
tegnap 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Friss jogsival céges kocsit kaptam úgy, hogy a vizsga után hónapokig nem vezettem.

Emlékszem nagyon fostam. Egy munkatársamat kértem meg, hogy a garázsból álljon ki valami egyszerű helyre. GPS-el mentem haza, de annyit bénáztam, egyszer padkáztam is meg bementem olyan jobbkezesekbe meg, szűk utcába ahol jöttek szembe és remegő lábakkal kellett tolatva beparkoljak, hogy el tudjanak menni. Plusz véletlenül fellőttem a reflektort, amit nem tudtam hol kapcsolok le.

A vicces az, hogy utána nem sokkal egy haveromhoz kellett elmenjek aki Buda északi felén a dombos részen lakik, na ott azt hittem leszívom magam, mikor hegynek felfelé elkezdtek parkolni előttem, én meg azt se tudtam hogy induljak el hegynek fel, félig behúzott kézifékkel mentem fel, meg olyan jeges meredek úton kellett lemenni, hogy rendesen féltem.

tegnap 22:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Én megkértem egy haveromat, hogy első utamon üljön be mellém. Nemet mondott, aznap összetörte a saját kocsiját :D
tegnap 22:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem izgultam, mert itthon (nem Magyarországon) a kötelezö órák száma 60 óra. Ezalatt megtanulsz vezetni. Az egy osztályból (35 résztvevö) 1 nem ment át a vizsgán, mert nem tudta kicserélni a kereket, és nem tudta hogy mit kell tenni, ha nem müködik a világitásod.
ma 01:22
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Azert kerekcsere meg egocsere nagy szivatas lenne vizsgan, en mostanaban egyszer csereltem csak kerekeket gumivaltas miatt, hat nem jott le konnyen egyik se, volt hogy ugralnom kellett a kulcson hogy meginduljon. Tobbet nem csinaltam kezzel. Egocserehez meg konkretan ki kellett szerelnem az akksit is, szerintem ehhez a japanoknak sincs eleg kis kezuk, biztos valami celszerszammal fernek oda.
ma 09:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem cseréltetnek csak úgy feleslegesen kereket, viszont amíg volt rutinvizsga, nálunk is az volt az egyik tétel, hogy meséld el lépésenként, hogyan csinálnád.
ma 11:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!