Miutan meglett a jogsitok,és legelőször kellett autoba ulnotol,mennyire féltetek az elso elindulasnal?
Friss jogsival céges kocsit kaptam úgy, hogy a vizsga után hónapokig nem vezettem.
Emlékszem nagyon fostam. Egy munkatársamat kértem meg, hogy a garázsból álljon ki valami egyszerű helyre. GPS-el mentem haza, de annyit bénáztam, egyszer padkáztam is meg bementem olyan jobbkezesekbe meg, szűk utcába ahol jöttek szembe és remegő lábakkal kellett tolatva beparkoljak, hogy el tudjanak menni. Plusz véletlenül fellőttem a reflektort, amit nem tudtam hol kapcsolok le.
A vicces az, hogy utána nem sokkal egy haveromhoz kellett elmenjek aki Buda északi felén a dombos részen lakik, na ott azt hittem leszívom magam, mikor hegynek felfelé elkezdtek parkolni előttem, én meg azt se tudtam hogy induljak el hegynek fel, félig behúzott kézifékkel mentem fel, meg olyan jeges meredek úton kellett lemenni, hogy rendesen féltem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!