Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mekkora gond ha egy autó...

Mekkora gond ha egy autó mindkét ajtaja láthatóan rozsdás?

Figyelt kérdés

Rokonsági körből 1,5 millióért eladásra hirdette az audiját, de szerintem túlárazott mivel ajtókon(vezetői oldalról és mellette) látható a rozsda.

Szerinte csak felületi rozsda semmi gond ezzel.

Viszont szerintem így max 1 milliót ér elvileg nincs motorikusan baja mert a legendás pd TDI 1.9 A4, viszont még hátrány hogy tuningolt is

Volt hirdette de max 1,1 milliót ajánlottak érte

tegnap 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, mi is a hirdető célja.

Ha árulni akarja az autót, akkor piacra dobhatja bármennyiért.

Ha eladni akarja, akkor érdemes megfontolnia az árcsökkentést.

UI. Van olyan gazda, aki az autóhoz fűződő érzelmeit is forintosítani akarja, de a piac a legritkább esetben hajlandó ezt megfizetni.

tegnap 12:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is inkább érzelmi árazás lehet ez
tegnap 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

Olyan hogy felületi rozsda talán az alvázon van.

Ha rozsdás az ajtó azt már eszi rendesen belülről.

tegnap 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
51%

Ha már az ajtó át van rohadva, akkor az alja szita.

Nem 1M-et ér, hanem 100k-t.

Halmozottan hátrányos helyzetben azért rohadnak az ajtók, mert már javítva voltak csak kókány módon. akkor meg konkrétan semmit nem ér az autó

tegnap 21:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem értek hozzá de nekem sem kellett mert ugye rozsdával nem veszek autót és gyanús hogy miért nincs megcsinálva
tegnap 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!