Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan típus, hogy Ford...

Van olyan típus, hogy Ford Transit Toureno Custom?

Figyelt kérdés
Próbálok eligazodni a Ford kisbuszok világában, és én eddig úgy tudtam, hogy a Transit meg a Toureno az két különböző típust jelöl. A használtatuón is két külön kategóriaként választható, ugyanakkor a transitoknál látok olyan megnevezéseket sok helyen, hogy "Transit Toureno Custom". Most akkor mi az igazság?
jan. 22. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Toureno" nem létezik.

A "Tourneo" a Transitok személyautó változata.

A "sima" Transit a nagy (Crafter méret)

A "Custom" a közepes (Transporter méret)

A "Connect" a kicsi (Caddy méret)

A "Courier" a legkisebb (puttonyos Fiesta)

jan. 22. 15:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Tourneot akartam írni, bocsi.
jan. 22. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Huszonévvel ezelőtt, amikor Custom még nem volt, csak sima Transit, akkor a jobban felszerelt kisbusz változat Tourneo, vagy Transit Tourneo néven futott.

Aztán 2013 körül jött ki a Custom, amiből a Transit Custom a teherszállító és a kevésbé jól felszerelt személyszállító verzió. A Tourneo Custom az extrásabb kisbusz. 8-9 személyes Custom tehát lehet Transit és Tourneo is, felszereltség a különbség.

Mindkettő egyszerre nem lehet, a kereskedők gondolom azért írják mindkét megnevezést bele, mert ha valaki az egyiket keresi, így megtalálja a másikat is.

jan. 22. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Ahogy írták feljebb, a Tourneo a személyszállító, üléses kivitel.
jan. 22. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!