Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet zenét hallgatni kocsiban...

Lehet zenét hallgatni kocsiban USB bluetooth adapterrel?

Figyelt kérdés
Próbáltam az FM transzmittert de borzasztó a minősége, most pendriveról szoktam zenét hallgatni mert ég és föld a különbség hangminőségre. Mivel nincs bluetooth a fejegységen, arra gondoltam veszek egy usb-s bluetooth jeladót ami létrehoz egy bt hostot a telefonnak, így talán a transzmitternél jobb minőségben tudnám használni a streaming appokat. Van ennek értelme?
tegnap 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű hogy működne, mert nincs hozzá driver beépítve. Ha aux jack van, abba bele tudod dugni a telefonod jack kimenetét.
tegnap 12:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van is-is, de sokkal kényelmesebb és egyszerűbb a jack dugós kábeles megoldás. A kínaiban vettem kb 1500 HUF-ért, rádugom a telót és kész. Gyönyörűen szól, hangzása is rendben van.

A bluetoothos jeladót kaptam, azt is ugyanúgy be kell dugni a fejegységbe, bekapcsolni, csatlakoztatni a telóhoz, ráadásul még töltögetni is kell időközünként. Szerintem a sima kábeles megoldás sokkal egyszerűbb és kényelmesebb.

tegnap 12:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog működni.

Ezek a cuccok PC-hez vannak kitalálva: windowsos, esetleg linuxos driver kell a működéséhez. A fejegység nem tud vele majd mit kezdeni.

tegnap 13:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor marad az AUX kábel és a fejegység csere Bluetoothosra gondolom :D
tegnap 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Van egy yatour nevű átalakító, amit konkrétan a gyári rendszerekhez fejlesztenek. Ahhoz lehet venni bluetooth vevőt külön.

Nagyun funk mikor a 25-30 éves gyári japán hifire lövöd ki a spotifyt.

tegnap 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!