Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ps5 kontroller Bluetooth...

Ps5 kontroller Bluetooth adapterrel?

Figyelt kérdés

Nézelődtem egy kontroller vásárlásához, ami 2 analóg karja lent van és van benne motor, ekkor megtaláltam a ps5 kontrollert, ami tök szép és minden van benne amit szeretnék, de a gépemben nincs Bluetooth, ezért kérdezném hogy működne adapterrel vagy nem, ha igen akkor milyen adapterrel?

És tudom hogy kábellel is lehet csatlakoztatni, de ha már veszek egy vezeték nélküli kontrollert, akkor már használni is szeretném úgy.

2021. júl. 13. 22:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Kontrollertől függetlenül annyit érdemes észben tartani, hogy a bluetooth nem a legoptimálisabb jelátvitel ilyen célra. Kicsi a hatótáv és könnyű leárnyékolni. Egy kis interferencia, és jó nagy késleltetés lesz belőle.

Ha megoldható, hogy az adapter közel legyen, és ne legyenek tárgyak közte és a kontroller között, akkor szuperül működik, de ha pl. el van ásva a gép hátuljában egy USB-be dugva, akkor már olyan lag lesz, hogy gyakorlatilag használhatatlan.

2021. júl. 14. 07:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Szóval ha jól értem, akkor bármilyen adapter jó ehhez, csak figyeljek az elhelyezésére?
2021. júl. 14. 10:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!