A kocsimban nincs vízhőfok mérő. ELM327 bluetooth adapterrel lehetne mérni pl. okostelefonnal?
Hogyhogy nincs vízhőfok mérő? Nem igazán láttam még ilyet, kétlem én ezt a dolgot.
Tegyük fel hogy nincs benne, szerinted a bluetoothos-os hulladékod honnan szülné meg? Telefonál a kismanóknak akik zsebében tutira van hőfok mérő?
Magyarul van benne mérő, csak nincs hagyományos mutató. Azért így már teljesen más a leányzó fekvése.
Nem próbáltam, de ha kompatibilis az ELM327 a kocsiddal, akkor elvileg olvasható, hiszen élő adatokat is tud közvetíteni, az ECU pedig tudja a hőfokot.
Részletkérdés, de a menüben bogarászva szerintem a kocsid is kiírja.
Remélem a kocsid kompatibilis az olvasóddal, fater is a hajára kenhette (VAG)
#2-nek: hőfokmérő van szerintem is szinte minden autóban, de sokban nincs analóg/digitális visszajelző csak egy/két ikon arra az esetre, ha még hideg ill. már túlhevült a hűtőfolyadék. Pl Skoda Fabia 2011 céges kocsiban így volt.
Ebben az esetben az ELM modulon keresztül tudhat az ember konkrét értéket kiolvasni az autó kommunikációs hálozatáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!