A Suzuki milyen motorokat gyárt?
#2 Lesajnált autók mi? Szóval ezért jelenti máig az anyagilag legbiztonságosabb megoldást egy "ócska papír swift/ignis", ha a helyváltoztatás a lényeg és ezért adnak a Suzuki modellekre napjainkban 7+3 év garanciát, mert lesajnált autók? Kérlek, mesélj még:)
Egy kis statisztika az elmúlt évekből: 2016 óta hazánkban piacvezető új autó eladásban a suzuki:) Csak 2021-ben 17650 db autót értékesítettek itthon, ebből 8350db vitarát, 6261 S crosst, 2314db swiftet. Soroljam még?
Egy gyártónak nem a csilliós, szűk vásárlókört megcélzó modellei lesznek igazán nyereségesek, hanem azok, amelyek az átlagember számára is viszonylag könnyen elérhetővé válank, akár újanon, akár garanciaidőn túl 4-5 évesen is.
Nem vagyok suzuki fan. Semmilyen kötődésem nincs a márkához, annak ellenére, hogy volt régi swiftem és nem is sértődtem meg a tudatlanságodon.
Mielőtt hülyeséget írnál, kérlek, legközelebb kicsit járj utána a dolgoknak és ne csak nézz, hanem láss is:)
Minek nézne utána bárminek is?
Demagóg, provokatív kérdéshez nincs szükség tényekre.
Jelenleg suzuki motort hajtok egy 2019-es GSX-S 1000-rest.
A suzuki az egyik legmegbizhatóbb motorokat készíti viszont jellemzően puritánabb,cserében árban nagyon jók.
Komolyabb összehasonlítást konkrét típusokkal lehetne csinálni.
Jók a suzukik mocikban is. Jellemzően nem szokott komolyabb bajuk lenni.
Én egy 20 éves sv-t hajtok, az olyan mint a swift, csak 4s alatt 100-on van. Faék egyszerű, megbízható. Imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!