Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 14, 15 misiből ti mit vennétek...

14, 15 misiből ti mit vennétek? Milyen autót?

Figyelt kérdés
Ez rengeteg pénz még biztosan nagyon sokszor meggondolom hogy ki e adjak ennyit egy autóért.. de nagy a kísértés. Sokszor gyönyörködöm bennük az utcán hogy áá az milyen szép ebben a színben.. Ti mit vennétek? Új autót? Mondjuk az új vw tiguant? Dízel motor nem jön ki ennyi pénzből max a 150 lovas benzines. Vagy ott a nagy kísértés.. használtan 4 éveset, max 35 000km - ig már vannak szép számban.. pl. Bmw x3 , 6 hengeres is! Dízel.. nyomatékos.. gyönyörű Bmw dizajn.. vagy volvo xc60? Dízel ami rendes nyomatékkal tarsul. Vagy vw Touareg? Szintén 6 henger dízel..? A mazda cx60 az nincs ennyiért a 6 hengeres dízel sajnos.. családi autónak keresem, amivel meglehet jelenni és odébb is lehet állni.. 6 henger ugye az már jóval többet ad mint a 4.. ilyen hyundaid kia sportage tucson nem vonz, valahogy nem fordulok meg utánuk az utcán..ettől még tudom jó autók, de nincs benne az meg hogy hú de kéne..jó ötlet 4 éves autót venni, ilyen kevés km-? Mi baj lehet? Tudom ez rengeteg pénz használt autóért.. de máskülönben sose lehet ilyen kategorias új autóm..

#Bmw x3, volvo xc60, mazda cx 60, vw Touareg, vagy valami újan,
jan. 20. 08:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
#17 A Mazda mondjuk sosem volt erős motorban. Az a modern 2literes 184le sem nagy szám, Honda és Toyota közel ennyit hozott ki 1.6-okból lassan 30 éve, 1.8-ból pedig még többet is.
jan. 20. 14:57
 22/28 anonim ***** válasza:
Nissan 350z, Honda S2000.
jan. 20. 15:08
 23/28 mindentudó99 ***** válasza:
Jeep copass 1.5 Hybrid. Én ezt venném. De 15 millát max akkor adnék kocsiért ha tényleg nem számítana kiadni ennyit. Egyébként max 3 millát adnék autóért. Nem tudom van e még valami ami ilyen drága és ilyen gyorsan értéktelenedik mint egy autó.
jan. 20. 15:30
 24/28 anonim ***** válasza:
Ranger, Hilux, LC.
jan. 20. 16:57
 25/28 anonim válasza:
0%
Kia Niro PHEV-et vettem ennyiért. Használt autót nem vennék.
jan. 20. 18:34
 26/28 A kérdező kommentje:

De ezek nem használtak.. 35 000km? Az egy vicc csak ennyicske egy autóban az még szinte új autó..

Meg ha 8szoros vagyonod van mint amennyiért veszed..nem hinném így senki nem vesz autót max a Ronaldó..más hitelből veszi nem pedig készpénzre..

jan. 20. 21:19
 27/28 mindentudó99 ***** válasza:
53%
Hitelből új autót? 🤣🤣🤣🤣
jan. 20. 22:36
 28/28 A kérdező kommentje:
27-es elsem hinnéd hányan veszik így! Nincs semmilyen de megveszi a bmw-t mert feszíteni kell vele, azt a megyéből nem megy ki vele.
jan. 26. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!