Kicsikobak1980 kérdése:
Ukrajnaba tiszasalamonig szeretnénk kiutazni szerintetek biztonságos határőrök mennyire kotozkodnek?
Figyelt kérdés
Csak 2-3 órára mennénk .Szerintetek biztonsagos elutazni?ma 00:41
1/5 anonim válasza:
Ezt a nagykövetségen kérdezd meg, ne itt.
Ha ukrajnai állampolgár vagy, jó, ha tudod, hogy a hírek szerint 17 éves kortól már összeírják, sorozzák a gyerekeket.
2/5 anonim válasza:
“Volodimir Zelenszkij elnök aláírta a hadkötelezettségről és a katonai szolgálatról szóló törvény módosításáról szóló 4197–ХХ. számú törvényt, amely Ukrajna állampolgárainak a sorköteleseknek a katonai nyilvántartásába történő felvétele és a katonai alapkiképzés során végzett orvosi vizsgálat sajátosságaira vonatkozik – számolt be szerdán az Rbc.ua a Legfelső Tanács honlapjára hivatkozva, írta a Karpatalja.in.ua.”
3/5 anonim válasza:
A jelentés szerint a törvény értelmében minden év január 1-jétől július 31-ig a 17. életévüket betöltött fiatal férfiakat sorkötelesként veszik nyilvántartásba a sorkötelesek, hadkötelesek és tartalékosok egységes állami nyilvántartásában szereplő személyes adatokkal: elektronikus kabinet segítségével; személyes megjelenéssel a TCK-ban. Ezenkívül a kombinált katonai alapképzés gyakorlati kurzusának végzése előtt az állampolgárok orvosi vizsgálaton esnek át.
4/5 anonim válasza:
Nem lehet, én és 3 haverom konkrétan harcolni mentünk volna ki megmenteni európát, de nyelvtudás hiányába visszaküldtek azt hittem lesz tolmács, megtanítanak lőni és mehetünk, de nem, kiröhögtek. Írtam X-en Zelenskijjnek és nem reagált. Orbán hibája mert azt hiszik, hogy nem vagyunk elegek!
5/5 anonim válasza:
Nem biztonságos.
Férfiakat rabolnak el utcáról mivel kell húsdarálóba ember biztos nem mennék ilyen országba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!