Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Eddig minden autótokhoz...

Eddig minden autótokhoz kaptatok pótkulcsot?

Figyelt kérdés

Eddig négy autómból csak kettőhöz adtak a pótkulcsot. Mindegyiket használtan vásároltam. Az egyik pótkulcsáról megtudtam hogy igazából nem is működik. A kulcs szár le volt másolva de nem volt beprogramozva. Kicsit fura is volt hogy nem teljesen ugyanúgy nézett ki mint az eredeti kulcs.

Az egyik autómhoz meg én magam készítettem kulcsokat.

Viszont az újabb autókhoz elég drága kulcsot készíteni és nem is mindegyiket lehet otthon programozni. Ezért nem mindegy hogy adnak pótkulcsot vagy neked kell szerezni egyet 100 000 Ft-ért.

jan. 19. 17:39
 1/10 A kérdező kommentje:
Fontos neked hogy legyen otthon egy pótkulcs az autóhoz?
jan. 19. 17:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

2 használt autót vettem eddig, mind a kettőhöz adták.

Jó ha van tartalék, és az nem a kesztyűtartóban van 🙃

jan. 19. 17:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de az egyikhez úgy, hogy nem volt beprogramozva. Magamnak programoztam internet leírás alapján. Fontos mert ha elhagyom véletlenül, akkor nagy baj van/lenne.
jan. 19. 17:47
 4/10 anonim ***** válasza:
70%

Úgy nem szabad venni autót hogy nem adja a másikat is.

Mert mivan ha azért nem adja hogy később vissza lopja vagy lopatja.

jan. 19. 18:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Te otthon csináltál kulcsot?
jan. 19. 19:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy autó volt ahhoz meg csináltatnám 35 ezer volt.Ami nem műkodik csak kulcsmásoló csinálta és nincs benne chip.
jan. 19. 20:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Megrendeltem a kulcsot ebayről, a kulcs szárat lemásoltattam és volt egy kis eszköz amivel rákötöttem a laptopot, majd egy program segítségével betanítottam a kulcsot.
jan. 19. 23:04
 8/10 anonim ***** válasza:
igen
jan. 20. 09:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nem adják hozzá a másik kulcsot, nem is érdekel az autó.
jan. 20. 13:56
 10/10 A kérdező kommentje:

Ha lealkudod az árból akkor tudsz egyet csináltatni.

Hiába adják oda az összes gyári pótkulcsot, nem tudhatod hogy van e másik, szoval ez nem véd meg az autólopástól

jan. 20. 17:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!