Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tegyek és ezek után...

Mit tegyek és ezek után melyik szerelő foglalkozik majd az autómmal?

Figyelt kérdés

Olaj cserén volt a kocsim.Most folyik belőle az olaj,a pálcával meg is néztem,alig volt benne olaj.A műszerfalon is jelezte.El sem tudtam indulni.

A kocsimnak előtte semmi de semmi baja nem volt.

Azt kérdezném még meg a tényleg hozzá is értőktől mi a valószínűsége annak, ha valami baja lett volna a kocsimnak miért a csere után folyt el az olaj és miért nem az olajcsere előtt?

Én ehhez nem vinném vissza, ha még ezt sem tudta szakszerűen elvégezni. így hogyan vigyem egy másik szerelőhöz. Engem már 1 hete az agyvérzés kerülget ez miatt.

ma 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Amatőr hibákat elkövethetett, el is tudom képzelni róluk amilyen pocsék munkát végeznek manapság. Kimarad a csavarról az alátét, szűrőről rajta marad a tömítés és az új szűrővel rak rá mégegyet, ezért konkrétan ott elfolyik az olaj. Na ilyeneket én az otthoni olajcserémmel biztos nem követek el, mivel magamnak nem vagyok ellensége.
ma 17:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezek akkor nem szerelők.Ha rajtam múlna az összes ilyet bezáratnám. Aztán a fekete, seftes ócska garázsszerelőket pedig főleg. Ha ilyen a tudomásomra jutna,be is jelenteném az illetékes hatóságnak. De ideje volna ezeket mind feltérképezni.
ma 17:52
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 Az a baj, hogy szinte mind ilyen, úgyhogy ha mindet bezáratnád, akkor lenne 2 szerelő a környékeden és nem jutnál be minimum 3 hónapig.
ma 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:
hol folyik? olajleeresztő csavarnál? olajszűrőnél?
ma 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!