Egy igényes szerviz mennyire foglalkozik azzal, ha valamit jelenleg nem akarok megcsináltatni az autómon?
Vezérlés csere miatt keresek fel majd egy olyan szervizet, aki nagyon igényes a munkájára, meg is találtam a kiszemeltemet.
Viszont a kocsimban jelenleg nincs klímagáz, mert a kompresszor bedöglött. Viszont majd tavasszal úgy is szeretnék pár dolgot cseréltetni a kocsimban amihez le kellene engedni a klímagázt, így most nincs értelme feltölteni és cserélni a kompresszort.
Nos, egy ilyen szerviz akik valóban profik és lelkiismeretesek, mondhatják azt hogy rossz klímarendszerrel nem engedik el a kocsit? Vagyis hogy vagy teljse jó kocsit adnak ki a kezük közül vagy el se vállalják?
Klíma nem fogja érdekelni őket.
Fék, kormány, futómű, illetve tűzveszély esetén van olyan, hogy muszàj megcsinálni.
Üvölt rólad, hogy balek vagy, az ilyen "igényes szervizek" kifejezetten szeretik az ilyet. Ettől függetlenül nem töltik fel a klímádat, ha így kéred?
Mi ez a márka, ha szabad tudni?
" a kocsimban jelenleg nincs klímagáz "
" szeretnék pár dolgot cseréltetni a kocsimban amihez le kellene engedni a klímagázt "
Nem érzed azt hogy a kettő ellentmond egymásnak??
Rá kell íratni, hogy csak a kért munkákat kéred.
Márkaszerviz olyan, hogy még azt is kicserélik amit nem kérsz.
Ismerősnek maguktól kicserélték a 70%-os fékbetétet, féktárcsával aztán tartották a markukat +120 ezerért. Nagy ugatás veszekedés aztán az lett a vége, hogy elnézést kértek, visszaadták a régi alkatrészeket és a beszerelt újat sem kellett kifizetni. De egy nőt simán beszopatnak.
Ha kisebb munka akkor én megszoktam várni aztán ha véletlen felmerülne valami költség még akkor megbeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!