Suzuki Address robogóm javításra szorul, mennyibe kerülhet a megcsináltatása?
Amik nem működnek: Indexek, önindító, km/h mutatója, az első gumi ki van lyukdava, illetve sokáig kell rúgdosni is hogy beinduljon. Kisebb esztétikai hibák is találhatóak rajta de az annyira nem érdekel engem, csak működjön rendesen.
Ami jó rajta: első-hátsó lámpák kifogástalanul működnek, menni pedig megy rendesen, miuán sikerült berúgni.
Ha a motor be van melegedve akkor rúgásra is egyből indul.
Akkumulátor probléma vagy mi lehet pontsan? A javítása mennyibe kerülhet?
Nem tudom, de szerintem írd ki még hatszor a kérdést, hátha akkor rájövök!
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__681..
Az akksinak semmi köze az induláshoz mivel nem indítózol hanem berúgod. Valószínű, hogy azért nem indul hidegen mert
a; kicsi a kompresszió vagyis kopott a motor,ezt méréssel meg lehet állapítani. Hogy ennek mennyi a javítási költsége az relatív. Szétszedés után lehet megmondani, hogy milyen állapotban vannak az alkatrészek stb.Általában érdemes ilyenkor szinte mindent cserélni mert az egyik dolog hozza a másikat (dugó,gyűrű,hajtókar,tűgörgő,csapágy,szimering)stb. Ha feltételezzük, hogy te csinálod meg és a legolcsóbb cuccokat veszed akkor 20-ba belefér. Ha szakihoz viszed 20-25 ezer körül lesz csak a munkadíj.
b; ha jó a kompresszió (min 8 bar) akkor valószínű , hogy csak az autómata szívatóval van gond(ha kézi akkor azzal).Ezt jóval olcsóbban megúszod.
" menni pedig megy rendesen, miuán sikerült berúgni."
Nálam forditva működik, nem megyek rendesen ha sikerült berúgni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!