Wv polo 1.2 autoban a fütés ha akarja hideget ha akarja meleget fúj és ha le van zárva akkoris forró levegő jön. Mi lehet az oka és milyen szerelő foglalkozik ezzel?
Figyelt kérdés
2018. szept. 16. 05:37
1/1 anonim válasza:
Az a gond, hogy elvan romolva :-P amugy szerintem sima autoszerelőt kerdez meg tuti nem az első szartalicska aminek ilyen hibaja van. Az enyem azt csinalta, hogy ratettem teljesen forrora erre meg hideget fujt, jöttem haza melóból, felmelegedett a motor kiprobaltam hideget fujt. Masnap mar semmi baja nem volt, szepen fujta a forro levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!