Mennyi valóságalapja lehet annak hogy egy 20-25+ éves dízel autóban csak 100-150 ezer km van?
Sokszor látok kifejezetten magas árban hirdetve állítólag megvigyázott figyelt darabokat stb, amit alig használtak. De ezek valósak vagy tekertek?
Elég nehéz elhinni hogy vki dizelt vett és alig használta, aztán sokszor a képek is hiányosak 2-3 limitált szögből alig látszik vmi és mi az hogy "garantált" km hogy lehet garantálni ami tekerhető?
Ha arányaiban nézzük, az enyémben se lesz sokkal több, ha még nálam lesz ilyen idősen.
Első tulaj vagyok, ráadásul egy biturbós dízelről van szó, nem valami kis mákdarálóról. Most lesz 7 éves és 60.000 km-nél tartok.
Az előzőbe 13 év alatt toltam bele 370.000 km-t, de akkor sokat ingáztam. Mostanra az megváltozott.
Ha megnézzük, rengeteg dízel autó van az utakon. És nem igaz az, hogy kivétel nélkül minddel területi képviselők autózzák át keresztben naponta oda-vissza az országot.
Nyilván jóval kevesebb a valóban ilyen, mint a hirdetés.
De ehhez szerintem nem kell nagy ész kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!