Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes levenni télen a...

Érdemes levenni télen a műanyag dísztárcsákat a kerekekről, hogy megóvjuk a felnit a rozsdásodástól?

Figyelt kérdés

Szóval van egy 5 éves autóm, újonnan vettük, nyari gumikkal érkezett. Vásároltam 4 vadonatúj felnit (utángyártott, nem eredeti) és rá téli gumikat. Ez a hatodik szezon, amit a téli gumikkal megkezdtem még tavaly és összesen kb. 15 ezret jártam velük, de már olyan szinten elkezdtek rozsdásodni a felnik, főleg a peremek, hogy nem jön, hogy rájuk nézzek. Ajánlotta valaki, hogy télen vegyem le a dísztárcsákat. A sós latyak így is, úgy is befolyik oda. Ér akkor valamit?

Korábbi autómhoz 2011-ben vásároltam egy szett használt felnit, és 9 év után jobb állapotban voltak, mint ezek az újak 5 év után😟

ma 11:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Semmit nem jelent, hogy van-e rajta dísztárcsa vagy sem, hiszen forog, és ugyanúgy lepörgeti róla a vizet. Itt sajnos a festésben kell keresni a hibát, hogy az gyenge minőségű azon amit utoljára vettél.
ma 12:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Szarok akkor ezek a felnik.
ma 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!