Melyik autót válasszam?
Opel Astra
Peugeot 207
BMW 520
?
Hááát nem tudom, hogy ér valamit ez a válasz, de Peugeot 207: nekünk 307 családi autó van és háát azt tudom mondani, hogy elektronikai káosz, amikor kell mindig akkor történi valami pl. 1-ik nyaralásból bekapcsoltam a klímát és felforrt a víz, a ventilátor be se kapcsolt+ egy kábel miatt 1 órás útból 3 órás utat csinált,mert egyszer fogta magát, leállt és nem reagált a gázra/háát röviden ennyi/ de ezenkívűl jó kocsi :)
BMW: Szép az 5-ös verzió, de ott is az elektronika: pl. ha valami hibát észlel akkor ad neked kb. 15mp-et hogy félreállj bárhol is vagy,mert le fog állni a kocsi, és beviheted a szakszervízbe, hogy ott megcsinálják horibilis összegért meg hiába mondják, hogy a német alaktrész olcsó, de ezekre a kocsikra nem! :)
Opel: passz, ezt nem ismerem :) DE tényleg neked kell eldönteni, hogy melyik tetszik, minek a volánja mögött ülnél szívesen, én csak kisegítettelek pár infoval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!