Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet e még 1.9 TDI motorral...

Lehet e még 1.9 TDI motorral autót találni JÓ állapotban?

Figyelt kérdés

1 éve kerestem nem volt jó állapotban egy sem.

Ugye a PD változat pont felújításra szorulóban volt leginkább, a másik fö probléma pedig a rohadás volt

tegnap 09:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 Ezek a német/osztrák importok a lehető legkevésbé bizalomgerjesztők.
tegnap 15:11
 12/15 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehet, nekem is olyan van, csak én még nem adom el.

Ex olaszt vegyél és ne sajnáld rá a pénzt, a felár megtérül kevesebb javítás által.

tegnap 15:34
 13/15 A kérdező kommentje:
A 2000 év előtti passatok galvanizálása csak részleges volt ezenkívül vékony védőréteggel történt, és ez ugye osztrák/német import ahol híresen szarrá sóznak mindent télen
tegnap 15:54
 14/15 A kérdező kommentje:

Igen erről beszélek hogy akinek jó nem adja el, a "szeretett" autó márcsak erős rohadással eladó vagy lepukkant motorral.

Mondjuk érthető miért adná el aki ha jó

tegnap 15:57
 15/15 anonim ***** válasza:

"Mondjuk érthető miért adná el aki ha jó?" Számtalan oka lehet, hogy miért ad el valaki egy kifejezetten jó állapotban lévő autót. Egy másik autó tetszett meg neki, kisebbre váltás vagy teljesen más kategóriára váltás, pénz hiány, kihasználatlanság stb. A legtöbb típusnál lehet válogatni a kínálat aljából/közepéből/tetejéről. Na már most ha, egy adott típust a kínálat tetejéről nézünk, akkor nagy valószínűséggel fogunk jó autót venni. DE! Csak is akkor, ha előtte a jármű átesik egy nagyon alapos ÁTVIZSGÁLÁSON, amibe ha a tulaj nem egyezik bele, akkor nyilván felejtős.

Megnéztem a 10-es által linkelt példányt. Képek alapján valóban patika állapotú(nak tűnik), hiába behozott. Feltételezem, hogy valóban költöttek a karbantartására és utólagos alvázvédelmet is kapott. Azt is írja, hogy költség mentes és bárhol átvizsgálható. Egészen biztos vagyok benne, hogy ez, nem egy lelakott, szétr@hadt kotla. Ettől függetlenül egész biztosan nem adnék 4 milliót egy sima b5 passatért. De mondjuk mondjuk egy 4.0 W8-ért igen, de az nem ennyibe kerül. 😁

tegnap 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!