Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kitaláltam egy olyan kereket...

Kitaláltam egy olyan kereket drifteléshez ami jóval megkönnyíti a driftelést, kell valamilyen engedély, hogy forgalomba hozzam?

Figyelt kérdés

Milyen engedélyekre van szükségem ahhoz, hogy nemzetközileg árulni tudjam?

Ha valaki közútra megy vele és meghal vagy bármilyen tragédia történik, lehetséges, hogy engem tesznek felelőssé ha valamilyen jogi engedélyt nem szerzek meg? Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék érte!

A kérdésem kifejezetten új termék árusításáról szól, kérem aki nem ezzel kapcsolatban szeretne választ adni az ne tegye! Köszönöm!

ma 15:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Mivel a driftelés meg van tiltva, ezért sehol.
ma 15:06
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi! Mostmár nemtudom kiemelni a kérdést, ha esetleg nem kapok rá érdemi választ. A dohányzás meg van tiltva a boltok 5m-es körzetében szintén, ezért sehol nem lehet árulni cigit?

Kifejezetten neked írtam a kérdésem végén, kérlek ha én energiát szántam rád, te is szánj rám annyit, hogy elolvasod!

ma 15:14
 3/11 anonim ***** válasza:
57%

Nem kell hozzá engedély. Csak egy vállalkozás.

Mondjuk előnyös lehet, ha felkeresel még versenyzőket és ha tényleg olyan jó, meg szeretni is fogják akkor lehetsz a beszállítójuk. Abban talán jobb pénz van mint csak úgy árulgatni a jónépnek.

ma 15:30
 4/11 anonim ***** válasza:
44%

Ha valaki válaszol, attól még ki lehet emelni a kérdést, csak nem aznap!

Egyébként inkább olyan a téma, hogy kábítószert tilos árulni, ezért tilos árulni.

ma 15:35
 5/11 anonim válasza:
82%
Ha azt találtad ki, hogy az autó hátsó futóműve elé, vagy mögé betennél két bolygókereket, ami kicsit megemeli az autót, és ezzel csökkenti a tapadást, ami által könnyebben sodródik az autó hátulja, akkor ne fáradj, mert ezt már kitalálták.
ma 15:43
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Oké kisfiú, a házi feladatot befejezted már? Nehogy mérges legyen a tanító néni holnap. Először a lecke, utána a nídforszpíd.
ma 15:45
 7/11 anonim válasza:
81%
Csak nekem tűnik úgy, hogy visszatért az a napi ötletelő, aki pl az oldalra világító fényszórót is kitalálta?
ma 15:49
 8/11 A kérdező kommentje:

#4 Köszi, ezt nem tudtam! A driftelés legális mindehol, kivéve közúton (ami nem biztos, hisz konrét jogszabály erre nincs).

#5 Nem erre vonatkozott a kérdés.

#6 ?

ma 15:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Természetesen egy rakat engedèly kell akkor is, ha nem közúti firgalomra szánod. És rengeteg pénz a gyártáshoz. No neg egy céget is létre kell hoznod.
ma 16:45
 10/11 A kérdező kommentje:
A 3 dologból 2 már kész van (gyártás, cég), az engedélyekkel kapcsolatban viszont fogalmam nincs milyen szakembert keressek meg. Minden hivatalos szerv egymásra mutogat és semmilyen előrelépés nincs az üggyel kapcsolatban. Esetleg ha valaki legalább abban segítene, hogy hol tudnék érdeklődni már az is hatalmas előrelépést jelentene számomra!
ma 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!