Kitaláltam egy olyan kereket drifteléshez ami jóval megkönnyíti a driftelést, kell valamilyen engedély, hogy forgalomba hozzam?
Milyen engedélyekre van szükségem ahhoz, hogy nemzetközileg árulni tudjam?
Ha valaki közútra megy vele és meghal vagy bármilyen tragédia történik, lehetséges, hogy engem tesznek felelőssé ha valamilyen jogi engedélyt nem szerzek meg? Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék érte!
A kérdésem kifejezetten új termék árusításáról szól, kérem aki nem ezzel kapcsolatban szeretne választ adni az ne tegye! Köszönöm!
Köszi! Mostmár nemtudom kiemelni a kérdést, ha esetleg nem kapok rá érdemi választ. A dohányzás meg van tiltva a boltok 5m-es körzetében szintén, ezért sehol nem lehet árulni cigit?
Kifejezetten neked írtam a kérdésem végén, kérlek ha én energiát szántam rád, te is szánj rám annyit, hogy elolvasod!
Nem kell hozzá engedély. Csak egy vállalkozás.
Mondjuk előnyös lehet, ha felkeresel még versenyzőket és ha tényleg olyan jó, meg szeretni is fogják akkor lehetsz a beszállítójuk. Abban talán jobb pénz van mint csak úgy árulgatni a jónépnek.
Ha valaki válaszol, attól még ki lehet emelni a kérdést, csak nem aznap!
Egyébként inkább olyan a téma, hogy kábítószert tilos árulni, ezért tilos árulni.
#4 Köszi, ezt nem tudtam! A driftelés legális mindehol, kivéve közúton (ami nem biztos, hisz konrét jogszabály erre nincs).
#5 Nem erre vonatkozott a kérdés.
#6 ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!