Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől állítódhat el a futómű...

Mitől állítódhat el a futómű annyira, hogy az egy éves gumikat megette? A külső része mint az új, belső részén pedig már kint vannak a drótszálak?

Figyelt kérdés
ma 10:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ja, látom közben írtál.

Akkor meg nem lett beállítva.

Vagy kátyúztál.

Vagy padkára állsz rendszeresen.

ma 11:55
 12/18 A kérdező kommentje:
A gyengébbek kedvéért még egyszer. A futóműves közölte, hogy mit kell kicserélni mielőtt beálllítja futóművet. Kicseréltem, beállította, raktam rá új gumikat. Ez nincs két éve sem. Most a gumik kuka.
ma 12:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Jó és hány kilométert mentél, és milyen úton, mennyire volt megpakolva? Illetve amit elfelejtettél írni, hogy ez most első vagy hátsó kerék?
ma 12:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Azért úgy lehasználni egy gumit hogy egy év alatt kint a drót komoly hiányosságokat jelent a sofőrnél is. Van ott valami más probléma, amire vagy b/sztál rá, vagy annyira fogalmatlan vagy, hogy nem kellene vezetni, ha nem tűnt fel
ma 12:17
 15/18 anonim válasza:
Köszönöm. Így utólag tényleg fura volt, hogy gyakran elkapart az autó indulásnál, pedig csak 64 lóerő. De amit biztosnak véltem az az, hogy futóműre, gumira egy jó ideig nem lesz gondom.
ma 12:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, lehet, utángyártott lengőkar került rá, vagy valami futómű alkatrész.

Lehet lógó kerékcsapágy is, bizonyos csapágytípusoknál még hangja sincs, ha szétkopott. Csak simán csálén áll a kerék.

ma 12:49
 17/18 A kérdező kommentje:
Ránézésre nem csálé, a csapágynak meg van egy morgó hangja.
ma 13:09
 18/18 anonim ***** válasza:
#15 na ilyenkor van a bukta ám, hogy két profilról nyomod.😉 Én amúgy elvinném egy másik futóműveshez, mert még az is kiderülhet,hogy akkor szarul állították be. Kaptál jegyzőkönyvet a beállításról? Mert nekem adtak, mikor rendbe lettek elöl téve a szilentek , meg pár kormányösszekötő, és a szereő elvitte utána beállítani.
ma 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!