Részecskeszűrős kocsim van a munkahelyen pedig 10 percre?
Figyelt kérdés
Előző munkahelyem műszaktól függően olyan 25-40 perces volt az út. Ez nem okozott gondot kiismertem mikor kér lassan regenerálást a kocsi. Viszont munkahelyet váltottam nem gondoltam volna hogy pont oda vesznek fel ami 10-13 perces időre van kocsival. Fel sem melegszik addig a kocsi tehát nem igazán tudom észre venni mikor kell regenerálni. Érdemes lenne beiktatnom plusz utakat munka előtt és után? Gondolkoztam már hogy lehet munkahelyet kell váltanom. Nekem fontos a kocsim és nem akarom kinyírni hogy utána több száz ezret költsek rá. Mondanom sem kell hogy az eddigi 700 kilóméterenkénti regenerálás után most már alig 350km után kéri.ma 09:03
11/12 anonim válasza:
9. Igen a ventilatort kifelejtettem. Az olyankor megy.
12/12 anonim válasza:
A regenerálás lesz a legkisebb problémád ilyen használat mellett, úgyhogy szerintem pont ezen felesleges kattogni. Max cserélsz plusz egy részecskeszűrőt mielőtt a többi baja miatt eladod a kocsit. Ha nagyon ezen akarsz segíteni, akkor pár hetente beiktatsz 1-1 hosszabb utat, amikor bemelegszik és regenerál. Ezt már amúgy is kitapasztaltad, szóval menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!