Részecskeszűrős kocsim van a munkahelyen pedig 10 percre?
Hát én biztos nem égetnék el több üzemanyagot szükségtelen utakkal, csak mert jó helyen van a melóhelyem. A 700 km-rel egyébként szerencséd volt, nem tudom, mikori az autód, de ami régen átlag 5-600 km volt az ma már átlag 3-400. Teljesen normális, hogy 350 km után regenerál az autód, még az is lehet, hogy most öregedett meg szegény annyira, hogy lecsökkenjen ez a paraméter, és bár korreláció lehet, nem kölcsönösen egyértelmű az ok-okozati viszony, amit vélsz. Meg tudtommal ha regenerálni akar és nem sikerül neki, azt ő magának jegyzi, és legközelebb megpróbálja. Ha mindig úgy állítod le, hogy nem sikerült, akkor majd felvillan egy hiba lámpa és akkor ráérsz csinálni egy hosszabb járatást és elalszik, nem fog azonnal szervizért sírni.
Az autó van érted, nem fordítva.
"Gondolkoztam már hogy lehet munkahelyet kell váltanom."
Vagy autót vagy közlekedési módot váltasz. Tudnál járni kerékpárral is ami sokkal egészségesebb vagy akár elektromos rollerrel, ha nem szeretsz mozogni annyira.
9 éves a kocsim. Volt már rá példa hogy nem tudta egymás után 3 alkalommal megcsinálni és felvillant a motorcsekk lámpa szervízbe kellett mennem hogy kényszer regenerálást csináljanak rajta. Tehát ezen nem alszik el magától semmi. Ez egy golf 7 tdi ha ez segítség.
Télen nincs az az isten hogy én biciklivel járjak. Nyáron persze más akkor nem gond. Busz pedig kizárva. Ami innen indul a faluból helyis buszom annyira nincs összhangba a céges járattal hogy kb mindegy ha gyalog indulnék el.
Ezt még évekkel ezelőtt írták. Amikor még nem a gyakorin hanem szakembertől kérdeztek az emberek, ha nem értettek valamit.
7
Haza felé sosem állítom le. Eddig mióta nálam van 3 éve azt hiszem 2x kellett leállítanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!