Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért mondják hogy a Suzuki...

Miért mondják hogy a Suzuki Swift elpusztíthatlan meg filléres fenntartású?

Figyelt kérdés
Nincs is olyan ami ne rohadna már,még ami hibátlannak is van hirdetve alul rohad, szóval így túlzás az elpusztíthatatlan kijelentés meg olcsó fenntartás

jan. 11. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
46%

Az előző három szwiftem még forgalomban van...nem rohadnak, mert az űtvételután én is alváz és üregvédtem...a mostani 1.5-ös már19 éves, és hibátlan...

felesleges fasiszta szólamokkal rémíszteni a szwift tulajokat.

amúgy tényleg elpusztíthatatlan. Az automata váltója még egyiknek sem romlott.

ne igyál annyit...

jan. 11. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Kerékcsapágytörés volt... készítettem a vastagabb pénztárcámat... 8.000 Ft

Nyilván van drága alkatrész ebben is, de tény, hogy mind az új mind a bontott alkatrészek jól elérhetőek és olcsók. És tényleg nem egy kényes autó, plusz sok szaki jól ismeri, nem nehéz hozzá szerelőt találni, akinél nem úgy kezdődik a számla, hogy 10.000 Ft mert felnyitottam a motorháztetőt.

jan. 11. 14:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden autó elpusztítható. Ha karbantartják, akkor minden autó sokáig bírja. A "régi swift" egy olyan autó, amibe csak azt szerelték be, amit már nem lehetett kihagyni. Egyszerű. Nincsenek benne technikai bravúrok. Teszi a dolgát. Sajnos akárhogy nézzük, a legfiatalabbak is 20 év felett járnak. Mindnek sérült a festése, ha nem tartották karban, akkor az alvázvédelme. Az alkatrész még mindig viszonylag olcsó hozzá.
jan. 11. 14:40
 4/9 A kérdező kommentje:

Elvileg költség csökkentés miatt hideg galvanizálás volt a rozsdavédelmi megoldás ami jellemzően a legrosszabb válásztás ráadásul az is részlegesen csak. (A Mazda is azért rohadt sokáig rendkívül hamar)

Szóval elhiszem létezhet pár nagyon tudatos tulajdonos aki alvázvédelmezett rendszeresen de alapjában véve elpusztíthatatlan azaz nem költöttem rá semmit tulajdonos a jellemző

jan. 11. 15:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert faék egyszerű, puritán, de még is japán tervezésű motor. A kasztni viszont gyenge és eléggé szereti a rozsda is. Érdemes utólagos alváz és üreg védelmet csinálni rajta. Nagyon megbízható. Viszont ennél kevesebb anyagból nem nagyon lehet autót gyártani. Pl egy régi ezres swift, nem sokkal több mint 700kg. Pl egy korabeli 1.2-es fabia, ami ugyan csak kisautó mint a swift, kicsivel egy tonna felett van.
jan. 11. 15:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én megnéztem rendszám alapján az előző 4 swiftemet.Egyik sincs már forgalomban.
jan. 11. 17:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen kb.700kg volt.A D corsám,ami szintén kisautó 1280Kg.
jan. 11. 17:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert 10 éve igaz volt, az akkor még csak 15-20 éves, még csak 3-4 gazdás filléres autókra. Beépült a köztudatba, hogy így van. Ahogy a szokásos mantrák. Minden francia és olasz szar még mindig (jó részük tényleg), az "Opel, sose kop el", közben az MKI Insignia az egyik legnagyobb hulladék a kategóriájában stb stb. lehetne sorolni.
jan. 11. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez 10-15 éve volt igaz, főleg csóróbb fiataloknak mondta az apjuk, hogy a Swift való neki, amíg gyakorlatilag tanul vezetni meg ügyeket intézni rohangálgat, mert azt annyira nem fogja sajnálni, ha összetöri. 30 éves fejjel én manapság már nem vennék Swiftet, de ha 20 évesen akartam volna saját autót, megvettem volna.
jan. 12. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!