Milyen supermotot válasszak? Többi lent!
Sziasztok!
"A" korlátlan jogsim van.
Az idei évben szeretnék motort vásárolni. A tervezett kategóriák elsősorban a supermotok, ezeket is nézegetem jobban egyébként. De ami konkrétan még tervben van, az a Naked.
Régebben is szemet szúrt nekem a Suzukinak a DRZ-400-asa. Abból is a gyári SM kivitel. Ezzel és a konszern típusokkal kapcsolatban érdeklődnék, AZOKTÓL AKIKNEK MÁR VOLT ilyen motorkerékpárja, hogy egy 185cm magas, és átlagban 105kg között mozgó embernek mennyire élhető választás ez a típus?
(Nem vagyok egyáltalán kövér vagy ilyesmi, egy kis felesleg van rajtam ami nem is látszik igazából.)
Láttam már YouTube videókat is rengeteg magyartól konkrétan ilyen típuson és hasonló motoron, de a magasságukat és a súlyukat egyikük sem nagyon mondja.
Ezért kérdeznék itt tőletek, hátha valaki konkrétan tud segítséggel is szolgálni az alábbi problémában, kérdésben.
Ha azt írjátok hogy nem, akkor elkezdek más típust és kategóriát választani.
Köszi előre is mindenkinek! BÚÉK és pacsi!
Azt döntsd el, hogy milyen célra használnád a motort? Mert a supermoto csak rövid távú hülyéskedésre való, viszont ha hosszabb túrákat szeretnél, akkor ahhoz kényelmetlen lesz az ülése.
ha túrázgatnál , és naked, akkor én a Suzuki SV650-esét javasolnám, mert a V2-es blokk nagyon kiforrott és strapabíró, mellette jó nyomatékos is. Nekem ugyanez a blokk van a DL-emben, és megvagyok vele elégedve.
Nem irónia volt, szerintem olyan testalkathoz az az ideális méretű motor.
Hasonló jó motor szériák a honda xr, kawasaki klx, wamaha wr, ktm 525,640 (meg egyéb, nem ismerem mindet).
A dr talán azért a legjobb valasztás mert nagyon sok van belőle, így mindent kapsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!