Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen supermotot válasszak?...

Milyen supermotot válasszak? Többi lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

"A" korlátlan jogsim van.

Az idei évben szeretnék motort vásárolni. A tervezett kategóriák elsősorban a supermotok, ezeket is nézegetem jobban egyébként. De ami konkrétan még tervben van, az a Naked.

Régebben is szemet szúrt nekem a Suzukinak a DRZ-400-asa. Abból is a gyári SM kivitel. Ezzel és a konszern típusokkal kapcsolatban érdeklődnék, AZOKTÓL AKIKNEK MÁR VOLT ilyen motorkerékpárja, hogy egy 185cm magas, és átlagban 105kg között mozgó embernek mennyire élhető választás ez a típus?

(Nem vagyok egyáltalán kövér vagy ilyesmi, egy kis felesleg van rajtam ami nem is látszik igazából.)

Láttam már YouTube videókat is rengeteg magyartól konkrétan ilyen típuson és hasonló motoron, de a magasságukat és a súlyukat egyikük sem nagyon mondja.

Ezért kérdeznék itt tőletek, hátha valaki konkrétan tud segítséggel is szolgálni az alábbi problémában, kérdésben.

Ha azt írjátok hogy nem, akkor elkezdek más típust és kategóriát választani.

Köszi előre is mindenkinek! BÚÉK és pacsi!

tegnapelőtt 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben belépnék egy drz-s Fb csoport és ott rákérdeznék. Tippem szerint teljesen élhető. Akiket én látok rajta teljesen normál méretűek.
tegnapelőtt 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Azt döntsd el, hogy milyen célra használnád a motort? Mert a supermoto csak rövid távú hülyéskedésre való, viszont ha hosszabb túrákat szeretnél, akkor ahhoz kényelmetlen lesz az ülése.

ha túrázgatnál , és naked, akkor én a Suzuki SV650-esét javasolnám, mert a V2-es blokk nagyon kiforrott és strapabíró, mellette jó nyomatékos is. Nekem ugyanez a blokk van a DL-emben, és megvagyok vele elégedve.

tegnapelőtt 19:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen nektek. Köszi, mindenképp belépek DRZ-s csoportokba is.
tegnapelőtt 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Olyan testalkattal erre a motorra lettél teremtve.
tegnap 07:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Gondolom irónia volt az utolsó komment. 😅 Jó, hát nyilván nem vagyok kis ember, ezt alá írom. De nem is szeretnék mellé lőni. Ha vannak nagyobb testű nagyobb motoros supermotok is, az sem probléma. Nem fix dolog nekem ez a típus, tehát nagyon szívesen hajlok más márkák és típusok felé. De mindenképp a japán vonalon szeretnék elsősorban maradni.
tegnap 08:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem irónia volt, szerintem olyan testalkathoz az az ideális méretű motor.

Hasonló jó motor szériák a honda xr, kawasaki klx, wamaha wr, ktm 525,640 (meg egyéb, nem ismerem mindet).

A dr talán azért a legjobb valasztás mert nagyon sok van belőle, így mindent kapsz hozzá.

tegnap 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!