Vehető e még ilyen kocsi karosszéria billentő?
Hogy boltban újonnan kapsz-e azt nem tudom. Ami nekem volt, pár hónapja adtam le vasba. Meguntam a pincében kerüldözni. Még faterom használta annak idején a Ladájához, évtizedek óta senki hozzá nem nyúlt. Egy mai autót nem fogok billegtetni. Na meg van aknám a garázsban. A garancia most járt le. Egy olajcserét megcsinálok az aknáról, de komolyabb dolgok miatt úgyis szervizbe vinném a kocsit, ott meg van csápos. Kuplungozni pl. nem fogok itthon neki állni. Drága a szervizben a munkadíj, de a saját szabadidőm is az. Ha pedig valamit először csinál az ember, sokkal tovább tart, mint a szerviznek, ahol naponta kettőt is csinálnak.
Szerintem ma már sokan vannak ezzel hasonlóan. Nem divat az utcai parkolókban motort cserélni, mint a 80-as években. Ezért nem is árulnak mindenhol ilyen billegtetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!