Ez hogy történik forgalmi vizsgán Budapesten?
Figyelt kérdés
Hova kell menni a forgalmi vizsga napján Budapesten általában? Úgy tudom azon a helyszínen kell kihúzni a vizsgaútvonalat és a vizsga feladatot. Arról a helyszínről hogy jutok el a vizsgaútvonalig? Azért kérdezem mert mi van ha Budapest távolabbi részén lévő helyszínt húzok ahová hosszú az út, honnan kezdődik akkor a vizsga, ha a vizsga útvonalig vezetek az is a vizsgaidőbe beleszámít?tegnap 17:28
3/5 anonim válasza:
Onnan indulsz, oda érsz vissza.
A kettő között, az maga a vizsga.
4/5 anonim válasza:
Általában vizsga központ nálunk közlekedési felügyelet.
Innen indulunk ide érkezünk vissza.
5/5 anonim válasza:
nem fogsz olyan útvonalat húzni. Én nem is értem, ilyenek hogy merülnek fel emberekben. 😂 Még Bp - N belül is kerületekre vannak bontva az útvonalak, tehát nyilván olyat fogsz húzni, amiket az órák alatt is érintetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!