Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit jelent a fékbetét cikkszám...

Zola1102 kérdése:

Mit jelent a fékbetét cikkszáma után a 2betü?Pl:Cikk-kód: GDB3088 TRW/ND Cikk-kód: GDB3501 TRW/DJ.Kerestem de semmit nem találtam róla

Figyelt kérdés

tegnap 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Beszállító kódja, ugyanaz az alkatrész, csak ők mástól veszik. Az olcsóbbat kell választani.
tegnap 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Pont ahogy az 1-es is írja. Gondolom Kovácsautón vagy Zsu.hu-n nézelődsz kérdező.
tegnap 17:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ.És azt honnan lehet tudni hogy a fék betét kemény vagy puhább?Mert én azt hittem hogy a két betü ezt jelenti.
tegnap 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
#3 Azt nem lehet tudni, általában elmondható, hogy ez a gyártó puhára vagy keményre gyártja a betéteit. Pl. amit írsz TRW, az nekem nyikorog, nem ajánlom. Bosch ugyancsak nyikorgós úgy tudom. Zimmermannt szokták szeretni.
tegnap 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:

ATE vagy semmi ha utángyártott, nem versenyre és jót akarsz. A Zimmermann is jó volt egy darabig, de már vannak furcsaságok.

Amúgy tapasztalat alapján a világosabb színű, tömörebb kopórétegű a puhább. Nem nyikorog, de jobban is poroz.

tegnap 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!