Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri a sport kipufogó dob...

Megéri a sport kipufogó dob egy gáz gyorsítóval?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrégiben gondolkoztam azon, hogy vegyek e egy sportdobot a kocsimra, de ugye annak max hang hatása lenne teljesítmény beli növelése nem, viszont néztem, hogy pluszba mi lenne ha egy gázgyórsítót beraknék a középdob helyére. Ez már dobna valami teljesítmény beli növelést és műszakin átmenne? A sportbobhoz van műbizonylat. Eu 4-es besorolású autó ha ez számít.

#sportdob #Gázgyórsító
tegnap 09:09
 1/8 anonim válasza:
100%
Nem éri meg.
tegnap 09:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el
tegnap 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha így is van, észrevehetetlen lenne a különbség. 6000-es fordulaton hogy most 110, vagy 112 Le, hétköznapi utcai használatban semmi jelentősége nincs.
tegnap 10:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen autóról van szó?

Dob kb. ad 1-3% teljesítmény és nyomatéknövekedést, amit észre sem veszel. A gázgyorsító kb. semmit. Teljes rendszerek adnak 7-10%-ot, de csak ha jó szakember csinálja, és az is csak komolyabb teljesítménynél vehető észre. 100le körüli autónál ad jó esetben +10le-t.

tegnap 10:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Hat igen én is teljes rendszeren gondolkodtam csak hát az gondolom már műszakiztatható vagy én nem tudom valaki úgy megtudja e csinálni
tegnap 10:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Remélem valami szívó 2 literes Hondáról van szó nem egy 1.3as suzukiról.
tegnap 12:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs jól “kiszámolva” akkor csak hanghatást várj egy egyedi rendszertől. Ha meg kiszámolja egy jó kipufogós, akkor már meg is heggeszti neked.
tegnap 12:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Első autómra vettem csak egy hátsó dobot a hang miatt, én imádtam a hangját. Persze nem volt egy erős autó. Aztán egyre problémásabb lett a műszaki vele és lekerült a dob.
tegnap 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!