Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 54 mm átmérőjű kipufogócsőhöz...

54 mm átmérőjű kipufogócsőhöz feltétlenül 54-es bilincs kell, vagy jó hozzá az 55-ös is?

Figyelt kérdés
A gyári katalógus az 54-est ajánlja hozzá. De ugyanennek a gyártónak van 55-ös bilincse is, aminek a kialakítása szimpatikusabb, komolyabbnak, masszívabbnak tűnik. Nem tudom elképzelni, hogy 1 mm-t még ne lehetne rajta húzni. Jó lehet ez is?
tegnapelőtt 10:50
 1/8 anonim ***** válasza:
19%

Jó lehet, jó lehet...

Honnan tudjuk?

Ja, várjál, a Kristálygömb!

Hát persze!

Hova is tettem...

Aham. Megvan!

Szóval...

Abrak a Dabra.

Csiribú, Csiri bá'!

Vingardium lev... ja, az más.

Ó, már látom is!

Jó lehet!

De nem biztos.

tegnapelőtt 11:06
 2/8 A kérdező kommentje:

??? Nem tudod elképzelni, hogy mennyi 54 mm és az 1 mm-rel nagyobb blilncs?! :O Vagy milyen infó kellene még?

Tessék, ilyen a cső vége, amit össze kellene húzni a a blilncsnek. Haráteszed a tolómérőt a csatlakozásnál 54 mm-t mutat: [link]

Ilyen meg a bilincs. Tolómérővel a belső átmérője 55 mm. De a csavaros résznél nem tudo elképzelni, hogy ennyit ne lehetne rajta húzni: [link]

Na, akkor most már kapok értelmes választ? Vagy mit szeretnél még tudni?

tegnapelőtt 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:
23%

Vazze.

El tudjuk képzelni.

Azt viszont nem tudjuk megmondani, hogy össze fogja-e tartani a bilincs a csövet, amíg ki nem próbáljuk.

Mi sem tudjuk kitalálni, ahogy te sem.

Mégis milyen értelmes választ vársz?!

Igen? Nem?

És azt komolyan el is fogod hinni nekünk?

Hát akkor legyen. Nem lesz jó.

Na, megnyugodtál?

tegnapelőtt 11:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem tudod megmondani, mert evidens, hogy nem értesz hozzá. Csak tudnám, hogy azért mert unalmas a téli szünet, mi a fenének kell mindenbe beleugatni, okoskodni... Nekem eszembe nem jutna pl. horgolásos kérdéseknél osztani az észt, hogy majd ha kipróbáltam, akkor majd megmondom.
tegnapelőtt 12:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Elsősorban olyanok válaszát várom, akiknek van tapasztalata, láttak már, csináltak már kipufogócserét a fotelból nézett youtubeon kívül is.
tegnapelőtt 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt azért látod hogy ha meghúzod akkor egy centit is lehet rajta húzni és annyit össze megy.

Akkor pedig nyilván jó.

tegnapelőtt 13:11
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem lessz jó
tegnapelőtt 13:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nagyobbal gond lenne, akkor azt fél-milliméteres tetőbádoggal alárakhatod!
tegnapelőtt 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!