Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó,hogy végre legalizálták a...

Jó,hogy végre legalizálták a LED fényszórós átalakításokat?

Figyelt kérdés

[link]

Eddig is felesleges volt tiltani.

Sokaknak már évekkel ezelőtt kicseréltették ledesre.A halogén egy elavult technológia.

Látni is kell valamit sötétben.

jan. 3. 16:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
35%

#20 Szerintem meg nem te diktálsz, hanem ők.

Megsúgom amúgy, hogy nem is csak idő és energia kérdése, hanem nekik konkrétan nincsen fennhatóságuk arra, hogy egy autót bármilyen módon megbontsanak. Például hogy az izzónál maradjunk, nem tehetnek meg még annyit sem, hogy ha ki van égve az egyik, akkor kicserélik. Akkor sem, ha jól hozzáférhető és 10 másodperc az egész. Persze ennek ellenére ennyit megtesznek, ha más baja nincs az autónak. De az, hogy mélyebb bontásba kezdjenek, az nem reálisan elvárható. Hisztizhetsz akármennyit, de ha a másik oldalon állnál, akkor ezt te is belátnád.

jan. 4. 17:31
 22/22 anonim ***** válasza:

De nem ott állok, hanem egy egyszerű, törvénytisztelő polgár vagyok, aki pénzt fizet egy szolgáltatásért. Ennyi erővel, ha erősnek érződik egy autó, amivel beállnak a padra, akkor mindenféle bizonyíték nélkül ráfogják, hogy tuningolt a motorja, és bizonyíték hiányában instant bukta, mert hát ők nem bonthatnak meg egy motort? Nevetséges.

Lehet ezt hisztinek hívni, ha neked így jobb, ezt is leszarom. Csak tele a fäszom azzal, hogy megint az áltagember fogja megszívni (ha igaz lesz az, amit elmondtál), mert a rendszer elemi szinten nem működik. Őszintén sajnálom a vizsgáztatókat, hogy nincs lehetőségük ennyire tüzetesen átvizsgálni, de mindazonáltal tényleg leszarom. Az én munkám során sem érdekel egyetlen ügyfelet sem, hogy hányszor állok a fäsz rossz oldalán, amikor a szopáshoz érünk, a munkát el kell végezni, hiszen ezért valaki k€rva sok pénzt fizet.

Ha nekik nehéz kivenni az izzót/lámpát, nekem is az. De van az a pont, amikor az embernek igenis kinyílik a zsebében a bicska, és nem tudja szó nélkül hagyni a dolgoz. Nekem ha a legális autómat azért megbuktatják, mert a vizsgáztatók nem tudják elvégezni a munkájukat, az masszívan ez a kategória. Szerencsére velem még nem fordult elő ilyen, de hallani sztorikat.

jan. 4. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!