Szerettek szerelni?
Lehet fura, de én minidig direkt várom, hogy valami legyen az autómon, amit szerelni lehet. Egyáltalán nem nyűg és nem halogatom, nem csak azért csinálom, mert jön a következő műszaki. Hanem szeretek vele bütykölni. Meg jó érzés hogy még jobb, tökéletes állapotú lett az autóm. Meg hogy meg tudtam csinálni, nem kellett valahova elvinni egy csomó idő és pénz árán.
Szép lassan elég sok szerszámot is beszereztem. Akna is van hála istennek a garázsomban, meg hely is, nem csak egy szűk lyuk, amiben még csak körül sem lehet járni az autót. Így a rossz idő, korai sötétedés, hideg sem akadály. Van hogy csak úgy lemegyek, ellenőrzésképp megnézni az alját, kipufogót, féket, futóművet.
Más is van ezzel így? Ismerőseim ufónak néznek mikor erről beszélek. Nekik olyan nyűg az ha hozzá kell nyúlni az autóhoz, mint az otthoni takarítás, muszájból csinálják.
#9 6-os vagyok
Egyébként alapvetően szeretek szerelni, szeretem a nagy gépeket (meg a kicsiket is) érdekel, hogy hogyan működnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!