Mi tud megsérülni az autóban 20-30 km/h ütközésnél?
2 éve az M0-áson megállt a sor, én megálltam, mögöttem lévő is megállt, az ő mögötte lévő is megállt, végül egy kiscsaj beleszállt a sorba mert ő nem állt meg.
Én voltam legelöl (engem már nem toltak bele az előttem állóba), nem is 100-al szálltak belénk, éppen, hogy belém toltak egy skodát. Nekem egy SUV-om van, a skoda orra becsúszott "alám". Az én károm 1.7M forint volt (hátsó lökös, hátsó csomagtérajtó, parkolószenzorok, kamera). Még a lámpák is megúszták illetve a karosszéria sehol máshol nem sérült.
A skodának első lökös kuka, első lámpák összetörtek, hűtő sérült, motortértető felgyűrődött. Kb minden műanyag elöl összetört, nyilván az elöl lévő szenzorok is. A motortér tető megnyomta a két lököst. Hátul nem néztem a sérülését, de hasonló kaliber. Tippre 4-5 milla volt a kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!