Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi tud megsérülni az autóban...

Mi tud megsérülni az autóban 20-30 km/h ütközésnél?

Figyelt kérdés
Utóléréses balesetnél a hátsó autóban milyen sérülés tud kelkezni ha belemegy az előtte lévőbe aki már állt? Lökhárító és a hűtőradiátoron kívül mik tudnak még megsérülni a motortérben?
jan. 2. 15:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag bármi, én a lapos sportos autómmal ennyivel mentem bele egy magasabb építésűbe. KOmplett hűtősor, lámpál, motorháztatő, sárvédő. Konkrét esettől függ. Nem tudom mi indokolja a kérdést, de meg kell nézni a konkrét autót. Látatlanban ne akarj sérült autót venni, mert nagy bukta lesz. Mindenki azt fogja mondani, hogy 3 elemet kell cserélni, közben meg még másik 10 biszbasz kell a lemezek mögött darabja 10k.
jan. 2. 16:29
 2/4 anonim ***** válasza:

2 éve az M0-áson megállt a sor, én megálltam, mögöttem lévő is megállt, az ő mögötte lévő is megállt, végül egy kiscsaj beleszállt a sorba mert ő nem állt meg.

Én voltam legelöl (engem már nem toltak bele az előttem állóba), nem is 100-al szálltak belénk, éppen, hogy belém toltak egy skodát. Nekem egy SUV-om van, a skoda orra becsúszott "alám". Az én károm 1.7M forint volt (hátsó lökös, hátsó csomagtérajtó, parkolószenzorok, kamera). Még a lámpák is megúszták illetve a karosszéria sehol máshol nem sérült.

A skodának első lökös kuka, első lámpák összetörtek, hűtő sérült, motortértető felgyűrődött. Kb minden műanyag elöl összetört, nyilván az elöl lévő szenzorok is. A motortér tető megnyomta a két lököst. Hátul nem néztem a sérülését, de hasonló kaliber. Tippre 4-5 milla volt a kár.

jan. 2. 18:41
 3/4 anonim ***** válasza:
* bocsánat, a két sárvédőt nyomta meg.
jan. 2. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Elég ha kicsit "megnyeklik" a kaszni, begyűrődik egy ütközőzóna és GTK lesz.
jan. 2. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!