Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorhibas autóval közlekedhet...

Motorhibas autóval közlekedhetek-e míg elviszem a szervizbe (20km kb), vagy érdemesebb vontatva/trailerrel vinni?

Figyelt kérdés
Mennyit ártok neki, ha kíméletesen elgurulok vele a szervízbe? Megy az autó, de az egyik henger haldoklik. Egyik szervízből szeretném elvinni a másikba, ami ezekre a motorokra specializálódott.
jan. 1. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Annak a motornak már úgyis mindegy, ha a 4-es hengerben zéró kompresszió van, ott valami szétszakadt, eltört, lehet a dugó is kilyukadt.
jan. 1. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit még kibír valószínű.
jan. 1. 20:27
 3/7 tothp ***** válasza:
100%
A szervíz, aki nem vállalta, biztos tudja, miért. Akkor azt is meg tudják mondani, hogy ezt a túrát bevállalhatod-e vele.
jan. 1. 22:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem nem vállalták. Én szeretném inkább ilyen motorra szakosodott szervízre bízni.. olvasni horror sztorikat sajnos ..
jan. 1. 23:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet annak a motornak már tök mindegy, de én azért hívnék valakit hogy legyen ott ha esetleg megállna alattad akkor vontasson főleg ha félúton történik ez vagy 1 km-re a céltól és nem akarod odáig tolni. De ha kétséges nagyon az állapota akkor jobb nem erőltetni és inkább trélerezd.
jan. 1. 23:27
 6/7 tothp ***** válasza:

Ha nem vállalták, tudják, mi a baja.

Ha tudják mi a baja, azt is megmondják, elviheted-e lábon.

erre gondoltam.

tegnapelőtt 08:09
 7/7 anonim ***** válasza:

A válaszoló arra utalt, hogy a jelenlegi szervíz meg kellett állapítsa mi a gond, az alapján mondták, hogy nem vállalják el. szóval ők ponotsan tudják mi baja, és mennyit merd még használni. A neten a "motorhibás" hibaleírásból nem lehet biztosan megmondani.

Én személy szerint trailerrel vitetném, nem tétel egy motorgenerálhoz mérten ez a költség már

tegnapelőtt 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!