Van egy régi öreg autóm de viszont a gyári motorja nincs már meg ezt hogyan tudom műszakira vinni? De viszont van egy típus azonos motorom amit bele lehet rakni?
Figyelt kérdés
dec. 15. 13:53
1/9 anonim válasza:
Műszakin ezt nem nézik, csak eredetiségvizsgán, szóval eladni nem tudod.
2/9 A kérdező kommentje:
Értem de a típus azonos motoron a számok nem passzolnak, amik a forgalmiban vannak írva.
dec. 15. 13:57
4/9 anonim válasza:
Hát le kell papíroztatni, hogy motorcsere történt.
5/9 A kérdező kommentje:
Értem de a meglévő motorse mostanában lett véve.
dec. 16. 12:12
6/9 A kérdező kommentje:
Ezt hogyan lehet le papirozni mi a menete?
Ha egyáltalán le lehet?
dec. 16. 12:13
7/9 anonim válasza:
Keresd fel az NKH-t.
Motorszámos autókat is le lehet, de ebben a legegyszerűbbek a motorkódosak.
8/9 anonim válasza:
Nézd meg a forgalmit, nem mindig van motorszám venne csak motorkód ami annyit jelent pl xy30bc és a többi nincs benne akkor nem kell papirozni sem ha benne van NKH átvizsgál aztán kapsz egy papírt igényelez új forgalmit és kész nagyon egyszerű mert nekem is gazdaságosabb volt egy másik motor mint az elözőt felújítani
9/9 anonim válasza:
Jaja, ahogy az előző mondja, régi autóknál sokszor csak motorkód volt. Nekem is csak egy szám és egy betű van, így elég könnyű a motorcsere, ha szükségessé válna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!