Milyen/hány autód van?
Kérem Önöket, hogy csak ezeket a dolgokat írják le, mást nem most releváns. Tehát:
Gyártási év/márka és pontos típus/milyen motorral szerelt valamint, hogy nagyságrendileg milyen állapotban van/vannak. Köszönöm!
2008-as Opel Astra GTC Z16XER, ez tökéletes állapotban van 200 ezer kilométerrel.
1999-es Volvo S80 B5244S, ez 400 ezer alatt sokat látott már, de most már motorikusan tökéletes, nem is rohad, de a megjelenése még hagy némi kívánnivalót maga után, nehéz hozzá jó állapotú belső elemeket találni, de majd összeáll.
Két autóm van.
1. 2005, Opel Astra H, 1.7cdti (dízel). 13 éve használom, öreg autó, sok km-rel de jó állapotban van esztétikailag és műszakilag is, minden működik rajta, rendszeresen ápolom, waxolom, végig garázsban tartottam.
2. 2018, Opel Astra K, 1.6cdti Biturbo (dízel). Új korától nálam, teljesen újszerű, hibátlan állapotú, kevés km van benne, rendszerint csak hosszabb utakra használom.
1985 - Toyota MR2 - 4AGE Blue Top - 260ezer - felújított, tuningolt
2008 - Renault Clio II Campus - K4J - 160ezer - korának megfelelő, átlagos
Kérem Önöket!
Magyarázza már el valaki, hogy ilyen kérdéseket minek tesznek fel, és ti minek válaszoltok rá?
Mit kell más zsebében turkálni? Senkinek semmi köze ahhoz, hogy milyen kocsitok van, mennyiért vettétek, vagy milyen állapotban van.
2 autó:
1. Renault Laguna Grandtour, 1.9 dCi, 2005-ös évjárat, 370 000 km. Ami fontos, azt megjavíttatom rajta.
2. Volvo XC90 T8, 2020-as évjárat, 94 000 km, még garanciális, jó állapotban van.
Volvo S80 T6 1999-es évjárat hobbizni, jelenleg is felújítás alatt van, most jöttem a garázsból be. Fiammal közös projekt.
Mercedes E350, dízel 2014-es amit újkora óta használok es imádom. Már a 410 van benne.
A feleségem egy GLC-t használ ami szerintem egy szar, ő szereti.
Lassan a fiamnak is aktuális ezért neki keresünk valami 25-30 évest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!