Ha feltöltés helyett, elindulok egy nagy útra, akkor magától vissza tud töltődni az akssi, vagy útközben teljesen lemerül?
Egyelőre sárgán jelzett az ikon, hogy az akksi nagymértékben lemerült.
Arra gondoltam, feltöltés helyett (nem tudom, hogyan kell csinálni) elmegyek az autóval egy hosszabb útra, természetesen fűtés, zene stb. nélkül.
Jó megoldás, vagy kockázatos?
2009-es BMW 318d (diesel), automata váltós.
Az akksi 1 éves, még nem lehet baja szerintem, inkább arról lehet szó, hogy kint áll a hidegben, és amikor megyek vele, akkor rövid távokat csak, és közben megy a benti fűtés, ablakfűtés, zene, lámpák.
Amúgy most elkezdtem tölteni, és ebből kifolyólag van egy újabb kérdésem: hány voltig kell töltenem? Most 14,4-nél jár, kb. másfél órája töltöm.
Egy feltöltés 6-8-10 óra is lehet simán...
Ha automata töltő akkor nem is kell nézegetni, úgy is átvált csepptöltésre ha feltöltötte teljesen.
És honnan tudom, hogy már készen van? Mit fog kiírni? Ez a töltő a leírás szerint, idézem: "teljesen automatikus, mikropocesszorvezérelt készülék".
A másik kérdésem: miután feltöltöttem, kell vele menni egy nagy útra? Remélem, nem, mert most már sötétedik, köd van és nagyon hideg...
Olvasd el a töltő leírását.
Ez a nagy utas becsípődésed honnan van, az origo írta?
Gondolom csak van rajta valami led... Ahány töltő annyi féle megoldás létezik.
Ha leírod a márkát és pontos tipust akkor megnezem neked.
És nem, nem kell menni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!